Nieuw in ons assortiment:

Hoekanker RVS GB


Harskern print draadsoldeer 99/1 Griffon


Constructielijm / bruislijm Expresse snel Frencken


18 V Brad tacker DBN600RTJ Makita


Een greep uit ons assortiment Tuin

Slangklem - verzinkt Aba


Staal, verzinkt, met blauw wormhuis. Gemakkelijk vast en los te draaien door de zeskante schroefkop met zaagsnede. Het uit een stuk geperste wormhuis houdt schroef en band stevig op z'n plaats. Met omgezette randen en volkomen gladde binnenkant. Bestand tegen trillingen. Dichten zelfs bij de zwaarste druk af.

Vogelnet groen Hendrik Jan


Fijnmazig, vogels raken er niet meer in verstrikt, bloesem en vruchten groeien niet door het net heen. Maaswijdte 8 x 8 mm. Kleur groen

Snoeischaar aluminium 1071360 Hendrik Jan


Aluminium lichtgewicht handgreep. Professioneel model. Messen van hoogwaardig staal. Papegaaiebek.

Slangcassette Roll-fix Gardena


Roll-fix kunststof draagcassette, licht en compact, met 15 meter geïmpregneerde platte waterslang. Met veiligheidsautomaat ter voorkoming van het uit elkaar springen van de cassette bij het onopzettelijk onder druk zetten van de niet afgerolde slang. Compleet met aansluitstukken en tuinspuit.

Mosbestrijder gazon Pokon


Mosbestrijder tegen mos in het gazon. tevens voeding voor het gazon met langdurig werkend dankzij een speciale coating die de meststof geleidelijk afgeeft. Vernietigt in één toepassing alle breedbladige onkruiden zoals paardebloem, klavers, weegbree, madeliefjes, muur, enz. De meststof komt geleidelijk vrij en geeft een krachtig en donkergroen gazon. Perfect strooibaar zonder verbrandingsgevaar bij correct gebruik.

Spuitstok 122 Gloria


Kunststof. Uitschuifbaar. Compleet met sproeier. Geschikt voor type 229 S/T/TS, Prima 5, 256, 261 en 262.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info