Nieuw in ons assortiment:

Nageltrekker / stoffeerderskoevoet Neo


Molykote Multilub Vet 400gr.


Ledlamp G9 240V 2.6 watt Philips


Torx Makita Impact Black-serie


Een greep uit ons assortiment Gereedschappen

Plamuurmes RVS Neo


Het NEO Tools plamuurmes kan worden gebruikt bij renovatie- en afwerkingswerkzaamheden, bijv. voor het opbrengen van gips of het afschrapen van vuil van oppervlakken. Lemmet is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, bovendien gepolijst. Ergonomische kunststof handgreep is gecoat met antislip materiaal om goed in de hand te liggen, dit zorgt voor veiligheid en comfort tijdens het werk.

Hamerwiggen ES


Speciaal model ter voorkoming van steelbreuk Extra kwaliteit smeedbaar gietijzer

Verfreiniger St Marc


Verfreiniger met dennenhars. Een plantaardige verfreiniger op basis van pijnboomharsen en verzeepte olie. Zeer geschikt voor het schoonmaken van metaal, hout, schilderwerk, tegels, kunststoffen, etc. Ook te gebruiken als behangafweek, in combinatie met warm water. Aangename dennegeur en volledig biologisch afbreekbaar.

Steeksleutel Slimline Proxxon


Bekken extra gepolijst DIN 3110 en ISO 3318 dunne uitvoering. Extra bescherming tegen roest 2 x vernikkeld en 1 x verchroomd. Extra grote letters en cijfers.

Mastiekbrander Providus


Gasbrander voor dakbedekking. Voldoet aan norm CEE 90/396

Aluminium waterpas KWB


VPA-gekeurd, met verticale en horizontale libel, precisielibellen, nauwkeurigheid 0,5 mm/m, uv-bestendig, breek- en slagvaste libellen, precisiegeslepen steunvlak, opdruk met centimeterschaal, met schokdempende eindkappen
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info