Nieuw in ons assortiment:

Keggen Kopp tbv electrapijp


Metalen lineaal 300 x 28 x 0,6 mm topex


Molykote Multilub Vet 400gr.


Valpijpmanchet Wisa


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Tixophalte Wet Seal & Fix Shell


Een professionele, duurzame, plasto-elastische, neutraal uithardende kit / kleefstof op basis van hoogwaardig bitumen-rubber, welke voldoet aan Iso 11600.

Plakband N57352 Tesa


Transparante tape met een breedte van 15 mm.Voor veel gebruiksdoeleinden in en om het huis en op kantoor.Polypropyleen-folie met oplosmiddelvrije lijmlaag.Betrouwbare verkleving, makkelijk afrolbaar, verouderingsbestendig.

Tencotop voorheen Tencorex houtveredeling Tenco


Beschermt uitstekend het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Prima geschikt voor zachte en harde houtsoorten. Tencorex is vochtregulerend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwde" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Halfglanzend. In blank en een groot aantal tinten van licht naar donker. Stofdroog : 5 uur Overschilderbaar : 24 uur Verbruik : 12-14 m2/liter. Transparant. Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.

Tapijttape verwijderbaar Tesa


Zonder resten verwijderbaar. Speciaal met textiel versterkt dubbelzijdig tape, geschikt voor alle soorten kwetsbare ondergronden, zoals parket. Laat geen sporen achter. Geschikt voor alle soorten vloerbedekking en PVC zeil. Met de hand afscheurbaar.

Metaallak hamerslag spuitbus Hammerite


Hamerslag metaallak.Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Inhoud 400 ml goed voor 1 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie

Tuinbeits transparant Tencomild Tenco


Transparante, natuurvriendelijke tuinbeits op basis van alkydhars en kleurechte pigmenten. Zijdemat. Terpentine afdunbaar. Is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Verfraait tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast. Verbruik 1 liter +/- 12-15 m² Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info