Nieuw in ons assortiment:

Schroevendraaierset met sleuf- en kruiskop 6-delig Skandia


Vorstbeveiliger 500W Blaze


Rolbandmaat comfort 2-componenten 3 m x 16 mm Skandia


Stubby kruiskop Skandia

Maat: PZ 1 x 35 mm

Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Geldkist zilver gelakt Beaumont


Diepgetrokken plaatslaal, met ronde hoeken. Met inliggende handgreep en cilinderslot met 2 cilindersleutels. Inclusief geldinzetbakje.

Gereedschapskoffer Hepco en Becker


XL-gereedschapskoffer gemaakt van sterk ABS met een frame van sterk aluminium. Uitgerust met afzonderlijk documentvak in deksel, 2-zijdig gereedschapsbord met insteekvakken en een ABS-bodembak inclusief afdekplaat met insteekvakken. Inclusief combinatieslot. Exclusief gereedschap.

€ 124,95

Afdekfolie dik Elma


Polyethyleen, transparant. Dikte 0,04 mm. Voor gebruik in de tuin, bij het doe-het-zelven, in de bouw, op de camping enz. Diverse malen te gebruiken.

Afdekkleed / afdekzeil groen Expert


Afdekzeil groen/blauw Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Gereedschaphouder verenstaal


Verenstaal, vernikkeld en daarna blank verzinkt. Door het gebogen grondvlak sluit de klem zich na het vastschroeven en is dan verend.

Gereedschapskoffer met automatische vergrendeling Stanley


Automatische vergrendeling bij het sluiten Met één hand te ontgrendelen. Innovatief ontwerp. Deksel met organizers. Extra brede soft-grip handgreep. Uitneembare gereedschapsbak.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info