Nieuw in ons assortiment:

2x18 V Cirkelzaag 190 mm DHS782ZJ Makita


Stiftsleutels / inbussleutels 12 mm


Montageplaat perilex enkelvoudig met moertjes


18 V bandzaag DPB182Z Makita


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Veiligheidshelm Climax


Standaard gele veiligheidshelm voor opde bouw en bij het klussen.

Werkhandschoen Flex Multi Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een gerimpelde latex-coating op de handpalm en vingertoppen. De handschoen heeft een uitstekende grip in zowel droge als vochtige omstandigheden. Met een ventilerende rug. De verstelbare manchet biedt extra bescherming tegen vuil en verwondingen tijdens het klussen. Heeft een zeer goede scheurweerstand. Verkrijgbaar in de maten 8 (M), 9 (L) en 10 (XL). Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.

Kniebeschermers standaard


Voor tegel- en vloerenleggers, stratenmakers enz. Met losse elastieken riemen.

Stofmasker Carbon P2 Skandia


Skandia Stofmasker, met CE norm volgens EN 149.2001. Stoffilterklasse: FFP2. Beschermt tegen stof en lage concentraties organische dampen ( stank). Met uitademventiel voor normaal ademhalen en snelle vocht en warmteafvoer. Voorzien van dubbele rubber hoofdbandjes en instelbare neusbeugel.

Design veiligheidsbril Skandia


Skandia design veiligheidsbril. Zwart-oranje montuur. De veiligheidsbril dient ter bescherming van de ogen tegen afspattende en/of rondvliegende deeltjes van materialen. Het gebruik van veiligheidsbrillen is ingevolge de arbowet en het daaruit voortvloeiende arbobesluit in veel situaties verplicht. Modern gestylde en comfortabel zittende bril met soft-neusvleugels en duurzame PC-lens UV-bestendig. CE-EN 166 & ANSI Z87.1.

Comfortmasker


Dit masker is niet geschikt als ademhalingsbescherming voor fijn stof , gassen, dampen etc. Het mag enkel worden gebruikt om ongemak te verminderen veroorzaakt door niet toxische deeltjes waarbij de concentratie van die deeltjes niet hoger komt dan de nationaal toegelaten blootstellingslimiet.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info