Nieuw in ons assortiment:

Vulkaniserende tape 19 mm zwart


LED looplamp met 5 m kabel 4W Led's Work


10,8 V Boor-/schroefmachine DF332DSM3J Makita


Sleutelkast voor 20 sleutels Filex KB-20


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Kniebeschermers standaard


Voor tegel- en vloerenleggers, stratenmakers enz. Met losse elastieken riemen.

Werkhandschoen Flex PU Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een PU-coating op de handpalm en vingertoppen. Deze handschoen heeft een hoog draagcomfort en maximale vingergevoeligheid. Comfortabel en voldoende ademend. De gebreide manchet zorgt voor een goede pasvorm. Heeft een goede scheurweerstand. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen. 60 % Polyester 40 % Polyurethaan

Veiligheidsvest geel Carpoint


Vest, kleur geel, met reflecterende strepen, die in het donker van grote afstand zichtbaar zijn. Te gebruiken rondom de auto bij geval van nood of ongeval. Ook te gebruiken bij buiten-aktiviteiten als wandelen, joggen, fietsen of paardrijden. Voldoet aan de R.W.S. veiligheidsnorm EN 471, waarin staat beschreven waaraan kleding moet voldoen die verkocht wordt als waarschuwingskleding met hoge zichtbaarheid.

werkhandschoen Classic Dubbel Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van rundleren handpalm, knokkelversterking, katoenen rug waarbij de handpalm, duim en wijsvinger extra verstevigd is. Tevens voorzien van een met rubber versterkt manchet voor extra polsbescherming. Deze handschoen is bij uitstek geschikt voor wat algemene werkzaamheden. Heeft een goede slijtbestendigheid en perforatieweerstand. Verkrijgbaar in de maten 9 (L) en 11 (XXL). Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.

Werkhandschoen Flex No-Slip Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een korrelige Nitrile-coating op de handpalm en vingertoppen, voor extra grip in een vette werkomgeving. Met een ventilerende rug voor extra verkoeling. De gebreide manchet zorgt voor een goede pasvorm. Heeft een uitstekende slijtbestendigheid en een goede scheurweerstand. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.

Werkhandschoen Flex Multi Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een gerimpelde latex-coating op de handpalm en vingertoppen. De handschoen heeft een uitstekende grip in zowel droge als vochtige omstandigheden. Met een ventilerende rug. De verstelbare manchet biedt extra bescherming tegen vuil en verwondingen tijdens het klussen. Heeft een zeer goede scheurweerstand. Verkrijgbaar in de maten 8 (M), 9 (L) en 10 (XL). Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info