Nieuw in ons assortiment:

Vetspuit 400g Neo Tools


Schroevendraaierset met sleuf- en kruiskop 6-delig Skandia


230 V Heteluchtpistool HG6531CK Makita


Staartgrendel verzinkt MeJaWa

Grendel dikte 15 mm

Een greep uit ons assortiment Tuinmachines

230 V Bladblazer met bladzuigset UB0801V Makita


Krachtige elektrische bladblazer 1.650 Watt, 2 snelheden Verkleint het materiaal met een ratio van 8:1 Geschikt voor middelgrote tuinen Comfortabel door de dubbele handgreep met softgrip Licht van gewicht, 3,8 kg inclusief zuigbuis.

€ 129,00

2x18 V Combisysteem DUX60Z Makita


Professionele accu combimotor met lage trillingen, lagere geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Eenvoudig uit te breiden met bosmaaier-, trimmer-, kettingzaag-, cultivator- of heggenschaaropzetstuk. Snel en gemakkelijk verwisselen van de opzetstukken. Zonder accu's en lader, in doos

€ 249,00

14,4 V Trimmer DUR141RT Makita


Lichtgewicht accutrimmer met solide aluminium schacht. De trimmer is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Eenvoudig te kantelen kop maakt hem geschikt voor het snijden van graskanten. Met beveiliging voor diepontlading van de accu: LED-indicator geeft de status aan. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu. 5,0 Ah accu (1 st), snellader, in doos

€ 245,00

Beregeningspomp 800 W 3600 liter Gardena


Geschikt voor 230 Volt wisselstroom. Voor besproeiing, drukversterking en voor het rond- en wegpompen van leiding- en regenwater en chloorhoudend zwembadwater. Veelzijdig inzetbaar, stille en allround pomp. Voor huis, tuin en hobby. Niet geschikt voor zoutwater, levensmiddelen, agressieve en licht ontvlambare stoffen.

€ 184,99

4-takt Grasmaaier 46 cm PLM4631N2 Makita


Krachtige motormaaier Beproefde en onderhoudsvriendelijke Briggs & Stratton 4-taktmotor. Geheel nieuw off-set maaidek, uit één stuk plaatmateriaal geperst. 4 in 1 functioneel; gras opvangen, laten liggen achter of links en mulchen. Verbeterde ergonomische duwbeugel. Verbeterde snelsluiting om de beugels makkelijk in te kunnen klappen. Volledig gelagerde wielen voor een lange levensduur.

€ 488,00

PowerVac 3000 elektrische bladblazer Flymo


Geschikt voor 230 Volt wisselstroom. Zuigt, blaast en versnippert, om daarna het blad te kunnen composteren. Wordt geleverd met opvangzak en schouderband.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info