Nieuw in ons assortiment:

Kabelmof / kabel verbinder 5 polig IP68


Krokodillenklemmen Kopp


Kortschild blind zwart Ami


Kogellagerscharnier rond zwart RVS DX


Een greep uit ons assortiment Gereedschappen

Lijmtang Skandia


Skandia lijmtang. Dit betreft het traditionele lijmtangmodel maar dan met een fors kunststof, 2 componenten, handvat waardoor je een betere grip hebt en dus meer kracht kunt uitoefenen, wat weer betekent dat je minder moeite hoeft te doen om de lijmklem aan te draaien. De geleider bestaat uit verzinkt staal en de armen zijn van lichtmetaal en voorzien van kunststof om beschadigingen aan het werkstuk te voorkomen.

Moker - vuist met houten steel KWB


TÜV GS getest, volgens DIN 6475. Vuist model blauw/blank gelakte houten steel.

Hand/verstek zaag no. 300 HP Bahco


Met fijne hardpoint tanden. Geschikt voor het zagen van resopal , formica , kunsstof , triplex e.d.. Met kunstofgreep en beschermhoes. Ook geschikt voor de verstekbak.

Set ringsleutels 8 delig


Werktuigstaal. 8-delige SET in de maten 6x7, 8x9, 10x11, 12x13, 14x15, 16x17, 18x19 en 20x22 mm. In kunsstofhouder.

Schuurlinnen vel


Aluminiumoxyde. Sterk en handig. Gemakkelijk af te scheuren. Voor het schuren van metaal en o.a. ronde voorwerpen. Schuurpapier wordt onderverdeeld in verschillende zogenoemde korrelgrootten, die in cijfers worden aangegeven en waardoor de afnamecapaciteit te zien is. Het volgende geldt: hoe lager het cijfer van de korrel, des te ruwer is het schuurpapier. Afmeting: 230 x 280 mm

Soldeerbrander X 2000 PZ Campingaz


Met piëzo ontsteking. Hoge vlamtemperatuur van 1800°C en regelbare gastoevoer. Set bestaande uit: gasbushouder met aansluiting, ring voor vastklemmen gasbus, fijnpuntbrander en kunststof handgreep voor regeling gastoevoer, aansluiting gasbus en aansluitnippel voor brander. Voor gasbus c 206. Zonder gasbus.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info