Nieuw in ons assortiment:

Vetspuit 400g Neo Tools


230 V Heteluchtpistool HG5030K Makita


230 V Heteluchtpistool HG6531CK Makita


8 bar Nietmachine (Narrow Crown) AT638A Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Hoogglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Isolatieband diverse kleuren


PVC, 1-zijdig klevend, zeer soepel. Breedte 15 mm. Lengte 4,5 meter.

Houtvuller Alabastine


Kant en klaar vul- en reparatiemiddel voor het vullen van gaten en beschadigingen in alle houtsoorten. Vult gaten tot 1 cm. diep in één keer. Sneldrogend, d.w.z. af te werken na ca. 3 uur. Goed schuurbaar en overschilderbaar met alle verfsoorten (alkyd en acryl) en dekkende beits. Enigszins flexibel, vangt de werking van het hout op. Niet geschikt voor permanent vochtige ondergronden. Voor binnen en buiten. Kleur: naturel/vuren

Reparatiepasta Rubber Repair Bison


Reparatiepasta op basis van polyurethaan voor het lijmen, afdichten en opvullen van o.a.: rubber, leer, textiel, neopreen, diverse kunststoffen, hout, metaal of keramiek. Uitermate geschikt voor: (sport) schoenen (zolen en hakken), laarzen, handschoenen, slippers, opblaasbare zaken (luchtbedden en boten), regenpakken enz. Transparant, waterbestendig, blijvend flexibel , slijtvast en temperatuurbestendig (-/- 40°C tot +/- 120°C).

Rubber Seal starters kit Bison


Superieure universele kwaliteit geschikt voor vrijwel alle oppervlaken. Geschikt voor binnen en buiten, Van waterafdichting in badkamers, tot dakgootreparatie, tot het beschermen van tuinhout en tot het waterdicht maken van aansluitingen. Afdichten, beschermen en repareren van vrijwel alle materialen, zoals hout, beton, steen, metaal, zink,

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.25 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 4m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info