Nieuw in ons assortiment:

14,4 / 18 V Ventilator met zwenkfunctie DCF203Z Makita


18 V Haakse slijper 125 mm DGA511ZJ Makita


Krokodillenklemmen Kopp


Kortschild PC55 zwart Ami


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Paratol Tenco


Paratol sneldrogende ijzer en betonlak voor bescherming tegen roest van allerlei ijzer- en staalwerk, alsmede bescherming van beton. Hecht direct op oude teer en opgeruwde verflagen, op ijzer, hout,steen en beton. Paratol is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk, funderingen etc.. Zuur en akalibestendig beperkt zonlichtbestendig. Kleur zwart. Stof droog na ongeveer 2 uur overschildrbaar na ongveer 24 uur.Teervrij.

Loodvrije menie Histor


Loodvrije menie. Loodvrije en matte roodbruine grondverf/primer voor binnen en buiten, op basis van alkydhars en zinkfosfaat. Actief roestwerende behandeling van ontroest staal (gestraald, geborsteld, geschuurd). Goede vulling en terpentine verdunbaar. Eventueel vochtafsluitende laag op muurkanten van houten delen. Af te werken met een grondverf en aflak.Stofdroog na ± 1 uur. Overschilderbaar na ± 16 uur.

Verpakkingstape licht


Verpakkingstape voor universeel afdichten van voornamelijk lichtgewicht dozen. Hoge kleefkracht. Geschikt voor gebruik in handafrollers.

Houtrot Impregneer Alabastine


Met Alabastine Hout Impregneer kun je verrot hout versterken, zodat het nog jaren mee kan. De Impregneer dringt diep in het hout, maakt zacht hout weer hard en voorkomt verdere aantasting. Maakt zacht en verrot hout weer hard Voorkomt verdere aantasting van het hout Krimpt niet

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Soldeerpoeder Flux 6 voor zilverhardsoldeer Griffon


Universeel zilverhardsoldeer-vloeimiddel voor ijzer, staal, koper, messing en nikkel. Voor alle zilverhardsolderen met een soldeertemperatuur tussen de 600 en 800 °C. Te gebruiken in combinatie met zilverhardsoldeer 23-S, welke cadmiumhoudend is en dus niet in aanraking mag komen met levensmiddelen of drinkwater; hiervoor een cadmiumvrij soldeer gebruiken.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info