Nieuw in ons assortiment:

Ophanghaken


12 V Max Slagmoersleutel TW161DZJ Makita


18 V Stofzuiger DVC750LZX1 Makita


12 V Max Slagmoersleutel TW161DSAJ Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Bangkirai olie Dark teak Tenco


Olie op waterbasis, voor het behandelen van objecten van bangkirai hout, zoals tuinvlonders, schuttingen, steigers, bruggen etc. Biedt een uitstekende bescherming, voorkomt vergrijzing en accentueert de natuurlijke kleur. Bevat geen oplosmiddelen en is dus minder milieubelastend. Verbruik 1 liter +/- 8-10 m²

Tuinbeits transparant Tencomild Tenco


Transparante, natuurvriendelijke tuinbeits op basis van alkydhars en kleurechte pigmenten. Zijdemat. Terpentine afdunbaar. Is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Verfraait tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast. Verbruik 1 liter +/- 12-15 m² Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.

Interieurlak transparant acryl Rambo


Watergedragen, Transparant.hout-gekleurde, zijdeglans pantserlak voor binnenshuis, gebaseerd op een gemodificeerde urethan-acrylhars. Afwerking van houtwerk in het interieur, zoals kasten, meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen etc., al of niet voorzien van een voorgaande laag.Extra kras- en slijtvast dankzij DB-technologie, snel drogend, gemakkelijk verwerkbaar, geurarm, elastisch, duurzaam en accentueert de houtnerftekening Verbruik ongeveer 1 liter per 14 m²

Steigerhoutbeits Tenco


Bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. vurenhout. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. En biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals: meubelen, hekken, schuttingen, etc.

Grondverf Acryl Histor


Sneldrogende, watergedragen en matte grondverf op basis van acrylaathars dispersie. Voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en voor overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Goede hechting, goede vulling en goed schuurbaar. hoge dekkracht en vochtregulerend. Waterverdunbaar. Isoleert wateroplosbare inhoudsstoffen uit Merbau hout.Stofdroog na ± 1/2 uur. Overschilderbaar na ± 4 uur.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info