Nieuw in ons assortiment:

Grondanker GAH ALBERTS


18 V Combiset schroeven en boren DLX3106TV1 Makita


Siliconekit Silicone-NO Den Braven

Kleur: antraciet

Tafelstopcontact zesvoudig geaard met snoer wit 5 meter


Een greep uit ons assortiment Dremel toebehoren

Draadborstel 403 Dremel


Te gebruiken voor licht ontbramen, reinigen en polijsten van zilverwerk, juwelen en andere edelmetalen. Kunnen gebruikt worden met polijstpasta (421). Verpakt per 2 stuks.

Staalborstel 442 Dremel


Veelzijdige borstel voor verwijderen van roest en corrosie, polijsten van metalen oppervlakken, ontbramen en vloeiend laten verlopen van naden of reinigen van elektrische componenten. Verpakt per 2 stuks.

Spanmoerset Dremel


Spantangen bieden de nauwkeurigste manier om een accessoire in een multigereedschap vast te houden.De spanmoerset is een assortiment van de verschillende verkrijgbare spantangen (0,8 / 1,6 / 2,4 / 3,2 mm) inclusief een spanmoer

Staalborstel 443 Dremel


Veelzijdige borstel voor verwijderen van roest en corrosie, polijsten van metalen oppervlakken, ontbramen en vloeiend laten verlopen van naden of reinigen van elektrische componenten. Maximum o.p.m.: 15.000 t/min Verpakt per 3 stuks.

Diamantstift 7134 Dremel


Voor fijn precisiewerk, snijden, graveren, uitsnijdingen maken, bijwerken en afwerken. Te gebruiken in hout, jade, keramiek, glas, gehard staal, halfedelstenen en andere harde materialen. Messen zijn bekleed met diamantdeeltjes. Per 2 stuks verpakt.

Opspandoorn 401 Dremel


Deze opspandoorn wordt gebruikt voor het monteren van verschillende accessoires zoals vilten en polijstschijven. Verpakt per 3 stuks
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info