Nieuw in ons assortiment:

2x18 V Kettingzaag 35 cm DUC355Z Makita


Universeel dimmer Kopp


Stubby kruiskop Skandia

Maat: PZ 1 x 35 mm

8 bar Brad tacker (16 Ga) AF601 Makita


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Rookmelder SB5-AE-BNLR AngelEye


AngelEye by FireAngel combineert de nieuwste technologie en ontwerpen tot een high performance security geheel met gebruiksvriendelijke producten die passen in elk interieur.

Geventileerd vest M DFV210ZM Makita


Maat Medium. Werkt met zowel 10,8/12 V CXT als 14,4/18 V LXT accu’s. Tot 28 uur geventileerd vest met één 18 V 5,0 Ah LXT accu. Aangename luchtstroom door twee ventilatie units aan de zijkant van de jas. Gemaakt een waterafstotende en ademende polyester stof. Twee voorzakken en één borstzak, allen afsluitbaar. 2 optionele adapters verkrijgbaar; één voor CXT accu''s en één voor 14,4 V/ 18 V LXT accu''s. Zonder accu's, lader en adapter, in doos

€ 107,00

Stofmasker Carbon P2 Skandia


Skandia Stofmasker, met CE norm volgens EN 149.2001. Stoffilterklasse: FFP2. Beschermt tegen stof en lage concentraties organische dampen ( stank). Met uitademventiel voor normaal ademhalen en snelle vocht en warmteafvoer. Voorzien van dubbele rubber hoofdbandjes en instelbare neusbeugel.

Gecombineerde rook- & CO-melder AngelEye


Ideaal voor overloop en hal (meestal tussen de kachel en slaapkamers in)

Werkhandschoenen splitleer Topex


Zg. Amerikaantjes.Binnenhand varkenssplitleder, met binnenvoering. Bovenhand streepdoek met top- en kneukelversterking en elastische band. Kap met streepdoek.

Brandblusdeken 1x1 meter First Alert


Ideaal voor vlam-in-de-pan, prullenbakbranden Voor gebruik in de keuken, werkplaats, magazijn, de garage of naast de barbecue Gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken Geen onderhoud Plastic houder om makkelijk schoon te maken
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info