Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

XTT Slagschroefbit Torx ST30 serie vorm E Makita


Evolutie in bevestigen. De ST30 serie is een verkorte Vorm E. Past rechtstreeks in de machine, dus handig in kleine ruimtes. Deze slagschroefbits onderscheiden zich door een perfecte pasvorm en coating, die roestvorming voorkomt. Uiteraard hebben deze bits een lange levensduur, dankzij het extreem hoog torsie vermogen.

Diamantvoegschijven Makita


Makita diamant voegenschijf voor gebruik zonder waterkoeling. Segmenthoogte 6mm. Geschikt voor het uitslijpen van zachte cementvoegen. Aanbevolen wordt om deze schijven te gebruiken in combinatie met een slijper van minimaal 900W.

€ 114,95

Lamellenschuurschijven UNI-A Makita


Makita lamellenschuurschijven UNI-A. Universele schijf voor het schuren van diversen materialen. Uitermate geschikt voor het schuren van metalen.Geschikt voor het schuren van non-ferro metalen, kunststoffen en hout. Per stuk leverbaar.

Schuurpapier rol Makita


Aluminiumoxide schuurpapier op rol.Uitermate geschikt voor: hout, zacht hout.Geschikt voor: gelakt hout, automotive, ferro en non-ferro metalen en plastic. Op rollen van 5 meter en 50 meter.

Reciprozaagblad 3023 Makita


Reciprozaagblad nr. 3040. HM. Geschikt voor hard- en zacht hout, gasbeton, glas fiber, eterniet, gietijzer en gipsplaat.

Schuurschijf 150 mm white velcro 15 gaats Makita


Aluminiumoxide schuurvel met calcium stearaat. Het calcium stearaat zorgt ervoor dat het schuurmiddel niet volloopt bij het schuren van gelakte oppervlakken. Uitermate geschikt voor: gelakt hout en lak. Zeer geschikt voor: hout, zachthout en plastic. Geschikt voor: automotive, ferro en non-ferro metalen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info