Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

XTT Slagschroefbit Torx ST30 serie vorm E Makita


Evolutie in bevestigen. De ST30 serie is een verkorte Vorm E. Past rechtstreeks in de machine, dus handig in kleine ruimtes. Deze slagschroefbits onderscheiden zich door een perfecte pasvorm en coating, die roestvorming voorkomt. Uiteraard hebben deze bits een lange levensduur, dankzij het extreem hoog torsie vermogen.

Metaalboor HSS-G Makita


Makita HSS geslepen boor volgens DIN 338. Door de geslepen spiraal en 135° boorpunt levert deze boor uitstekende boorprestaties. De opnameschacht komt overeen met de diameter van de boor. Boorkleur: blank. Geschikt voor het boren in gelegeerd en ongelegeerd staal, gietstaal, gietijzer, non-ferrometalen en kunststoffen.

Schuurbanden 40 x 260 mm Proxxon


Edelkorund-schuurbanden (aluminium-oxyde). Op sterk basismateriaal. Voor het schuren van metaal, non-ferro metaal, hout en kunststof.

Stamper 140 mm SDS-max Makita


€ 128,50

Cirkelzaagbladen alu / non-ferro Makita


Cirkelzaagbladen bij uitstek geschikt voor aluminium, koper, messing, brons en andere non-ferro metalen. Bovendien geschikt voor trespa, plastic en kunststoffen. Deze bladen zijn nauwkeurig gespannen voor een vlakker blad en zuivere sneden. TCG vertanding.

Gatzaag bi-metaal blauw Makita


Makita bi-metalen gatzaag met 8% kobalt, uitgerust met het snelwisselsysteem. Gatzaag met progessieve tandsteek voor versnelde spaanafvoer. Uitermate geschikt voor het zagen in gietstaal, roestvast staal, aluminium en non-ferro metalen. Verder geschikt voor laminaat, hardhout, plastics, acrylglas, dun plaatmateriaal, gipskarton en -blokken, multiplex en sandwichpanelen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info