Nieuw in ons assortiment:

10,8 V Diamantsnijder nat CC301DZJ Makita


LED looplamp met 5 m kabel 4W Led's Work


Sleutelkast voor 20 sleutels Filex KB-20


Kortschild PC55 zwart Ami


Een greep uit ons assortiment Gereedschappen

Vetspuit Pressol


Volgens DIN 1283. Stalen reservoir en hefboom, zwart gelakt. Hefboom met kunststof overtrokken. Gebogen vulpijp met enerzijds aansluiting 1/8 gasdraad en anderzijds mondstuk 12731, passend op H-smeernippel. Het reservoir kan door middel van een halve draai aan de pompkop worden ontlucht. Geschikt voor vetpatronen 400 gr. (DIN 1284) en los vet. In informatieve kartonnen doos.

Steek/ring ratelsleutel Microspeeder Proxxon


Met omschakelmechanisme en gebogen kop van 15° aan ringzijde Cap Stop-techniek vereenvoudigt het schroeven.Door de gebogen kop van 15° (aan de ringzijde) niet omgekeerd te gebruiken. Vandaar hier een omschakelmechanisme voor rechts- en linksloop. Ideaal voor het schroeven aan rechte vlakken.Door 72-tands binnenring uit hooggeleerd speciaalstaal is gebruik al mogelijk bij een slag van 5°. Ook dan liggen de overdraagbare draaimomenten ruim boven DIN/ISO.

Doppendozen 1/2" 13 delig Skandia


CV. staal Inhoud: 1 ratel 1/2" 1 verlengstuk 125 mm 11 doppen 10 t/m 20 + 22 mm

Plamuurmes RVS Skandia


Ergonomisch gevormd 2-componenten softgrip handvat voor optimaal comfort. Met ophanggat Roestvast edelstalen blad(hardheid 4648 Hrc)

Dopsleutel schroevendraaier Flex-Dot Proxxon


Chroom-vanadium staal. Lang model. Mat verchroomde, zeskante doppen. Met Flex-Dot greep, met ophanggat. Stiftlengte 125 mm .

Staaldraadschaar Powercraft


Rood gelakt met zwart rubberen grepen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info