Nieuw in ons assortiment:

LED looplamp met 5 m kabel 4W Led's Work


10,8 V Boor-/schroefmachine DF332DSM3J Makita


Reparatielijm Led-Light Booster Bison


Kabelmof / kabel verbinder 5 polig IP68


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Metaallak hoogglans Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve gladde hoogglans lakverf op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie

Metaallak hamerslag Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie.

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.25 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 4m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Super latex muurverf Histor


Waterverdunbare gladde muur- en plafondverf voor binnen, op basis van kunststofdispersie.Zeer goede dekking, kleur superwit, mat.Geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, alsook van gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen.Reukarm en zo goed als oplosmiddelvrij.De latex is wasbaar en nat schrobbaar.

Interieurlak transparant acryl Rambo


Watergedragen, Transparant.hout-gekleurde, zijdeglans pantserlak voor binnenshuis, gebaseerd op een gemodificeerde urethan-acrylhars. Afwerking van houtwerk in het interieur, zoals kasten, meubels, lambriseringen, deuren, kozijnen etc., al of niet voorzien van een voorgaande laag.Extra kras- en slijtvast dankzij DB-technologie, snel drogend, gemakkelijk verwerkbaar, geurarm, elastisch, duurzaam en accentueert de houtnerftekening Verbruik ongeveer 1 liter per 14 m²

Assortiment isolatieband BGS


6 rollen van 3,5 meter. In de kleuren: zwart, blauw, geel, rood, groen en wit
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info