Een greep uit ons assortiment Handgereedschap

Handzaag PC 22-GT 7Bahco


Vervaardigd uit hoogwaardig staal. Rechte rug. Met kunstofgreep en beschermhoes. Hardpoint blijft langer scherp. Low friction en GT vertanding

Kruiskop schroevendraaiers Phillips Skandia


Kruiskopschroevendraaier, ook wel sterschroevendraaier genoemd. Phillips (PH) kruiskop. Heft met ophanggat, gemaakt uit twee componenten antislip kunststof. Ergonomisch gevormd voor optimale grip en krachtoverbrenging. Kling is van chroom vanadium staal en met extra nageharde zwarte punt, volgens DIN 5264.

Lijmtang zware uitvoering Skandia


Skandia lijmtang. Dit betreft het traditionele lijmtangmodel maar dan met een fors kunststof, 2 componenten, handvat waardoor je een betere grip hebt en dus meer kracht kunt uitoefenen, wat weer betekent dat je minder moeite hoeft te doen om de lijmklem aan te draaien. De geleider bestaat uit verzinkt staal en de armen zijn van lichtmetaal en voorzien van kunststof om beschadigingen aan het werkstuk te voorkomen.

Dopsleutel schroevendraaier MX 595 Maxitt


Chroom-vanadium staal. Lang model. Mat verchroomde, zeskante doppen. Met rood/zwart slagvast kunststof 3 componenten hecht, met ophanggat. Stiftlengte 125 mm .

Eenhandslijmklem Multifix Mini Wolfcraft


Met één hand te bedienen. Voor 5 functies: spannen, rekken, openen, krachtversterken en snel verstellen. Per 2 stuks verpakt. Garantie 5 jaar. Prijs is per 2 stuks.

Reserve afbreekmesjes voor de Comfort 18 mm Skandia


10 strips afbreekmesjes 18 mm.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info