Nieuw in ons assortiment:

Grondverf Menie Hammerite


Aluminium buis

Buiten diameter: Ø 8 mm

Huishoudtrap Excelsior

Aantal treden: 5 treden

Diamantboor droog Graphite

Diameter: 45 mm.

Een greep uit ons assortiment Gereedschappen

Reserve afbreekmesjes 9 mm. breed Topex


In een kunststofhouder. Inhoud 10 bladen met ieder 12 afbreek segmenten. Zeer scherpe mesjes met een lange levensduur.

Behangnadenlijm Perfax


Naden van behang, vinyl- en textielwandbekleding, zelfs overlappingen. Verlijmen van sierbanden, afwerkkoorden, passementwerk. Bijwerken van losgekomen naden. Alle behangreparaties. Gebruiksklare lijm. Droogt transparant op. Gemakkelijk korrigeerbaar. Zeer goede hechting. Extra sterk. Hecht op vrijwel alle ondergronden. Zuinig in verbruik. Gemakkelijk uit te strijken met de spatel; druipt niet.

Moker / Vuiststeel Skandia


Prima kwaliteit met wig. Type is vuistgewicht

Gleufkop schroevendraaiers Skandia


Schroevendraaier, sleufmodel. Heft met ophanggat, gemaakt uit twee componenten antislip kunststof. Ergonomisch gevormd voor optimale grip en krachtoverbrenging. Kling is van chroom vanadium staal en met extra nageharde zwarte punt, volgens DIN 5264.

Automatische Striptang 180mm Neo Tools


Voor kabels van 0,5 tot 6 mm2. De bekken zijn gemaakt van uitzonderlijk duurzaam SK5-staal met een hardheid van 52-60 HRC, wat een jarenlange standtijd garandeert. Het gereedschap is ook uitgerust met een kabelsnijder en de ergonomische handgreep in twee materialen verbetert het werkcomfort.

Reserve hobbymessen 11-411 Stanley


Mes met lang schuin snijvlak voor fijn snijwerk zoals illustraties, inleg- en fineerwerk. Geschikt voor Stanley hobbymes 10-411 Verpakt per 3 stuks.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info