Nieuw in ons assortiment:

Besproeiingscomputer Flex 1890-20 Gardena


230 V Radiaal afkortzaag 216 mm LS0815FLN Makita


Pen voor heksluiting verzinkt


18 V Schroevendraaier DFS452TJX2 Makita


Een greep uit ons assortiment Gereedschappen

Rubberhamer zacht wit Skandia


Rubberhamer van wit zacht verend rubber, met een vlakken kanten. Wordt veel gebruikt om klinkers en tegels aan te slaan bij het leggen. Uitstekend geschikt om houten en metalen constructies die deukgevoelig zijn te monteren. Het witte rubber voorkomt zwarte strepen op de te leggen tegels. Deze hamer heeft een conische essenhouten steel. Deze hamer heeft een hardheid van 60-62ᵒ shore. Gewicht zonder steel 845 g. Lengte 140 mm.

Trechter


Zware kwaliteit. Met aanzetgreep voorzien van ophanggat, hoge stortrand en rechte uitloop. Compleet met fijnmazige zeef. Kleur wittransparant.

Bankhamers Skandia


Volgens DIN 1041 Zwart gelakte kop met blanke baan Geprofileerde essensteel oranje/blank gelakt Met ringwig kunsthars gegoten bevestiging TUV/GS gekeurd

Stiftsleutels met L greep inbus Proxxon


Als er een hoog draaimoment nodig is om verroestte of vastgeplakte schroeven los of vast te draaien, dan is de L-Greep schroevendraaier de oplossing. De ergonomische asymmetrische handgreep verlicht de werkinspanning bij langdurige inzet. De ergonomische handgreep met soft inlay vermindert de druk bij hoge krachtinspanning. Met de kogelkop kunnen slecht bereikbare inbusschroeven tot een werkhoek van 25 graden los of vast geschroefd worden.

Verfinzetbak smal Elma


Voor smalle Elma verfbak 16 x 31 cm

Pijpsleutels Skandia


Cv-staal Dunwandig Verchroomd
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info