Nieuw in ons assortiment:

Houten hamer Silberspeer


1/2" losse doppen Proxxon

Maat: 14 mm

Ledermes / vast mes Stanley


3/8" losse doppen Proxxon

Maat: 17 mm

Een greep uit ons assortiment Gereedschappen

Schuurlinnen vel


Aluminiumoxyde. Sterk en handig. Gemakkelijk af te scheuren. Voor het schuren van metaal en o.a. ronde voorwerpen. Schuurpapier wordt onderverdeeld in verschillende zogenoemde korrelgrootten, die in cijfers worden aangegeven en waardoor de afnamecapaciteit te zien is. Het volgende geldt: hoe lager het cijfer van de korrel, des te ruwer is het schuurpapier. Afmeting: 230 x 280 mm

Pluggen montage tang Yato


De pluggentang is een professionele tang ontworpen voor het snel monteren van metalen pluggen in gipsplaat of ander plaatsoorten. Voor bevestigen van bijv. Hangers, schilderijen, planken, enz.

Doppen los Skandia


CV - staal Hoogglans verchroomd

Afsteekmes RVS Hardy


2 Componenten handvat met zeer duurzaam rubber, RVS Edelstaal, 2,1mm blad dikte gepolijst. Professionele kwaliteit. Voor het afduwen of afschrapen van oude verflagen, pleisterwerkzaamheden, het verwijderen van tapijtresten, lijmresten, pleisterresten en roest van gladde oppervlakken.

Klinkmoeren Topex


De blindklinkmoeren zijn in de volgende maten leverbaar: M3, M4, M5 en M6, Verpakt per 20 stuks.

Striptang 160 mm Neo Tools


NEO 1000 V draadstriptang maat 160 mm. Gecertificeerd voor gebruik op spanningvoerende delen tot 1000 V. Instelbereik 0,5 tot 5 mm. De openingsveer vergemakkelijkt het werken met het gereedschap. Hoogwaardig chroom-vanadiumstaal garandeert duurzaamheid voor jarenlang tanggebruik. Ergonomische handgreep uit twee materialen verbetert het gebruikscomfort. Gereedschapskwaliteit bevestigd met TÜV-certificaat en 25 jaar fabrieksgarantie.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info