Nieuw in ons assortiment:

Oplaadbare bouwlamp ledstraler Elgo Piera


Geventileerd vest M DFV210ZM Makita


Geventileerde jas M DFJ310ZM Makita


Geventileerde veiligheidsjas L DFJ214ZL Makita


Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Gereedschapskoffer met automatische vergrendeling Stanley


Automatische vergrendeling bij het sluiten Met één hand te ontgrendelen. Innovatief ontwerp. Deksel met organizers. Extra brede soft-grip handgreep. Uitneembare gereedschapsbak.

Afdekkleed / afdekzeil wit Expert


Afdekzeil wit Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Afdekkleed / afdekzeil oranje Expert


Afdekzeil oranje Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Afdekfolie dik Elma


Polyethyleen, transparant. Dikte 0,04 mm. Voor gebruik in de tuin, bij het doe-het-zelven, in de bouw, op de camping enz. Diverse malen te gebruiken.

Privékluis PT1 De Raat


Biedt bescherming tegen brand en inbraak Geschikt voor de berging van documenten en waardevolle voorwerpen Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd) In hoogte verstelbare legborden vanaf model PT1 Voorbereid voor vloer- en muurverankering Kleur: grijs, RAL 7035

€ 249,95

Gereedschaphaak


Te gruiken op en geperforeerd bord. Dikte haak Ø 3,2 mm. Breedte haak binnenzijde gemeten.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info