Nieuw in ons assortiment:

18 V Blaasmachine DUB182PT4J Makita


18 V Reciprozaag DJR183PT4J Makita


2x18 V AWS Combiset zagen en stofzuigen DLX2384UX1 Makita


2x18 V AWS Combiset zagen en stofzuigen DLX2377UX1 Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Aluminium tape


Temperatuurbestendigheid van -40°C tot +120°C. geschikt voor het afdichten van naden rookgasafvoeren e.d.

Isolatieband diverse kleuren


PVC, 1-zijdig klevend, zeer soepel. Breedte 15 mm. Lengte 4,5 meter.

Acrylaatkit Exterior voor binnen en buiten Den Braven


Voor het dichten van aansluitvoegen en naden die een beweging moeten kunnen opnemen als er geen water voordurend in/op de voeg blijft staan. Bij het afdichten van weinig werkende voegen, naden en kieren bij deur- en raamkozijnen, vensterbanken, prefab-elementen, trappen, plinten, wanden, gipsplaten, plafonds, golfplaten, schoorstenen, doorvoerleidingen en dakgoten. Voor binnen en buiten.

Hoogglanslak Exterior 0.75 liter Histor


Weerbestendige, zeer duurzame hoogglanslak op alkydbasis.Geschikt voor buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof.Makkelijk verwerkbaar, terpentine verdunbaar en geeft een goede vloeiing en dekking.Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Tape Extra Power breed Tesa


Extra sterke klussentape van 2,75 meter lang en 38 mm breedte. Op textielbasis. Waterbestendig. Trekbestendig, maar handinscheurbaar. Zeer hoge kleefkracht. Te gebruiken in huishouden, reparaties en onderhoudswerk en bij hobby's; voor klussen, bundelen, markeren, decoreren, verstevigen en repareren.

Rubber Seal starters kit Bison


Superieure universele kwaliteit geschikt voor vrijwel alle oppervlaken. Geschikt voor binnen en buiten, Van waterafdichting in badkamers, tot dakgootreparatie, tot het beschermen van tuinhout en tot het waterdicht maken van aansluitingen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info