Nieuw in ons assortiment:

Geventileerde jas L DFJ310ZL Makita


Geventileerde veiligheidsjas L DFJ214ZL Makita


Siliconekit Silicone-NO Den Braven

Kleur: RAL 9001 (creme-wit)

Geventileerde werkjas XXL DFJ213Z2XL Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Ducttape profi zwart Verlofix


Duct tape profi van Verlofix 50 mm x 25 m in kleur zwart. Verlofix Duct tape (ook wel power tape en textieltape genoemd) is een zelfklevend en waterdicht soort plakband. Andere eigenschappen van duct tape zijn: zeer sterk en grote kleefkracht en het is gemakkelijk met de hand af te scheuren. Duct tape wordt met name toegepast bij het waterdicht maken van verbindingen en bij snelle of tijdelijke reparaties.

Supergrondverf Histor


Gebruiksklare matte supergrondverf. op basis van oplossingsmiddelhoudende alkydhars. Geschikt voor toepassing buiten en binnen. Voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en voor overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude intacte verflagen. Goede hechting en vulling en goed schuurbaar. hoge dekkracht, vochtregulerend en terpentineverdunbaar.Stofdroog na ± 2 uur. Oversc

Zwaluw High Tack montagekit wit Den Braven


Zwaluw High Tack is een hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Jachtlak Rambo


Hoogglans blanke lak op basis van houtoliefenol-alkydhars.Te gebruiken voor kajuiten en houten boten boven de waterlijn.Ook geschikt voor buitendeuren, kozijnen en schuren.Gemakkelijk verwerkbaar, zoet- en zoutwaterbestendig.Extra duurzaam door UV-F technologie, UV-bestendig en flexibel.De beschermfactor geeft een indicatie van de duurzaamheid.De beschermfactor voor de jachtlak is 9.

Isolatieband breed 15 mm 25 meter Coroplast


PVC, 1-zijdig klevend, zeer soepel. Bestand tegen verdunde logen en zuren. Breedte 15 mm, dikte 0,15 mm. Kema-Keur.

Konstruktielijm/bruislijmBison


Vullende en watervaste vloeibare 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten; (zee)watervast volgens EN 204 D4 norm. Voor het verlijmen van vrijwel alle houtsoorten, onderling en op formica, metaal, steen, beton en diverse kunststoffen. Speciaal voor het lijmen en repareren van (hout)constructies en verbindingen waaraan hoge eisen worden gesteld. Oplosmiddelvrij en overschilderbaar
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info