Nieuw in ons assortiment:

Sloopbeitels/koevoet WGB

Lengte: 800 mm

Schroevendraaier Torx FLEX-DOT

Maat: TX40

Kabelschoentang set Ratio


Radiatorkwast universeel Basic

Maat: 1" (2.5 cm)

Een greep uit ons assortiment Grastrimmers-scharen

4-takt Trimmer 25,4 cc ER2650LH Makita


Lichtste 4-takt trimmer met gebogen maaias: perfect voor onderhoud van borders en graskanten Hoogwaardige 4-takt motor, heeft een opvallend lager verbruik, minder uitstoot, en loopt rustiger dan vergelijkbare 2-takt motoren. Startsysteem met opvoerpomp voor snel starten.

€ 303,00

12 V Max Trimmer UR100DZ Makita


Compacte en lichte machine, weegt slechts 2,1 kg. Telescopische verlengsteel van 84,5 cm tot 119,5 cm Ergonomisch design en verstelbare D-greep voor een ideale werkhouding. Beschikt over praktische opbergoplossing voor een reserve kunststof mes. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Zonder accu's en lader, in doos

Elektrische turbotrimmer SmallCut 300 Gardena


Elektrische lichte, handige trimmer comfortabel te bedienen door 2 handsuitvoering. Veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoeld inschakelen. Kabeltrekontlasting voor extra kabelhouvast. Met volautomatische draadverlenging. Met draadvangbox voor extra veiligheid. Spoel eenvoudig te verwisselen. Met 2 draadspoelen. Montage zonder gereedschap.

Elektrische turbotrimmer EasyCut 400/25 Gardena


Veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoeld inschakelen. Extra grote inschakelknop voor moeiteloze bediening. Extra lange, 2e handgreep, instelbaar, voor comfortabel en veilig werken. Kabeltrekontlasting voor extra kabelhouvast.

230 V Trimmer UR3501 Makita


Zeer geschikt voor het maaien van graskanten door de gebogen steel. Elektrische trimmer voor lichte tot middelzware werkzaamheden. Uitgerust met geïntegreerde trekontlasting voor de verlengkabel. Ergonomische softgrip. Uitgerust met een semi-automatische Tap&Go draadkop. Voorzien van Anti Vibratie Technologie.

€ 107,00

18 V Trimmer DUR181RT Makita


De 18 V LXT Makita accu past op ruim 200 machines. Lichtgewicht accutrimmer met solide aluminium schacht. De trimmer is eenvoudig in hoogte verstelbaar. Eenvoudig te kantelen kop maakt hem geschikt voor het snijden van graskanten. Voorzien van eenvoudig te vervangen draadkop. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. 5,0 Ah accu (1 st), snellader, in doos

€ 266,00

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info