Nieuw in ons assortiment:

HASPEL 40 METER NEOPREEN 3X2,5MM² VB Extend


Automatische kabelhaspel 15 m. 3 x 1.5 mm² VB Extend


14,4 V Slagmoersleutel DTW284RTJ Makita


Kruislijn laser groen SK105GDZ Makita


Een greep uit ons assortiment Tuinmachines

230 V Kettingzaag 35 cm UC3541A Makita


Ideaal voor veelzijdig zaagwerk rond huis en tuin. Optimaal comfort door gering gewicht en formaat. Zonder gereedschap ketting verstellen en zwaard vervangen. Voorzien van automatische kettingsmering, motor- en kettingrem. Voorzien van een oliepeilindicator zodat snel zichtbaar is wanneer olie bijgevuld moet worden.

€ 107,00

4-takt Grasmaaier 46 cm PLM4630N2 Makita


Beproefde en onderhoudsvriendelijke Briggs & Stratton 4-taktmotor. Geheel nieuw off-set maaidek, uit één stuk plaatmateriaal geperst. 4 in 1 functioneel; gras opvangen, laten liggen achter of links en mulchen. Centraal in vijf hoogtes verstelbare wielen voor een optimale afstemming met het gazon. Verbeterde ergonomische duwbeugel. Volledig gelagerde wielen voor een lange levensduur.

€ 434,00

230 V Heggenschaar 52 cm UH5261 Makita


Lichtste elektrische heggenschaar met een maximale snijcapaciteit van 520 mm. Een 2-voudige achterhandgreep zorgt voor een optimale controle en een vergrote reikwijdte. Door het gebruik van de kabelgeleider blijft de kabel uit het bereik van de messen.

14,4 V Heggenschaar 52 cm DUH521Z Makita


Accuheggenschaar met lage trillingen, lagere geluidsproductie, laag gewicht en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Speciale coating zorgt voor een lange levensduur van de schaarmessen. Met beveiliging voor diepontlading van de accu: LED-indicator geeft de status aan. Lage verbruikskosten door minder onderhoud en het ontbreken van brandstof en olie. Zonder accu's en lader, in doos

4-takt Bosmaaier U-greep 33,5 cc EBH341U Makita


Stille, rustige 4-takt motor met een lage uitstoot. Gereedschaploos verstellen en (de-)monteren van de ergonomische U-beugel. Softgrip voor meer comfort en meer grip. Comfortabel draagstel voor langer werken. Voorzien van een opvoerpomp voor gemakkelijk starten.

€ 412,00

Motormaaier Turbo Lite 330 Flymo


Compacte en zeer wendbare elektrische zweefmaaier.Zweeft op een kussen van lucht, waardoor de Turbolite zich gemakkelijk in alle richtingen laat sturen.

€ 129,99

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info