Nieuw in ons assortiment:

18 V Slagmoersleutel DTW700ZJ Makita


40 V Max Combiset 4 machines DK0126G401 Makita


Laser afstandsmeter 80 meter LD080P Makita


18 V Slagmoersleutel DTW701ZJ Makita


Een greep uit ons assortiment Tuinmachines

Beregeningspomp 800 W 3600 liter Gardena


Geschikt voor 230 Volt wisselstroom. Voor besproeiing, drukversterking en voor het rond- en wegpompen van leiding- en regenwater en chloorhoudend zwembadwater. Veelzijdig inzetbaar, stille en allround pomp. Voor huis, tuin en hobby. Niet geschikt voor zoutwater, levensmiddelen, agressieve en licht ontvlambare stoffen.

€ 188,99

230V Heggenschaar EasyCut 420/45 Gardena


Lichte heggenschaar met ergonomisch gevormde handgrepen voor comfortabel en veilig snoeien van kleine en grote heggen. Geoptimaliseerde mesgeometrie voor effiecient, snel en netjes snoeien. Terugslagbeveiliging: Een mesbeschermer aan het einde van het mes beschermt tegen een terugslag, wanneer er te dicht bij de grond wordt gesnoeid.

18 V Tophandle kettingzaag 25 cm DUC254CZ Makita


Deze kettingzaag is uitsluitend voor gebruik door ervaren gebruikers, die zich bewust zijn van de gevaren/risico’s die kunnen optreden bij het werken met een tophandle kettingzaag. Kettingzaag bedoeld voor het zagen van takken, snoeien van bomen en boomonderhoud. Start makkelijk, zaagt snel en is perfect in balans. Beschikt over torque boost mode: geleidt tijdelijk extra stroom direct vanaf de accu naar de motor voor meer kracht. Carving model. Zonder accu's en lader, in doos

€ 282,00

2-takt Bosmaaier D-greep 26 cc EM2600L Makita


Bosmaaier met D-greep, ideaal voor middelzwaar maaiwerk zoals het maaien van dichte grassen en opschietend struikgewas. Krachtig en toch milieuvriendelijk door de ingebouwde katalysator welke zorgt voor een efficiënte verbranding. Zeer gemakkelijk starten door extra veer bij de startinrichting en opvoerpomp. Met universele beschermkap: niet noodzakelijk om te wisselen voor mes of draadkop.

€ 227,00

Motor kettingzaag 40 cm EA4300F40B Makita


Zeer gemakkelijk starten door extra veer bij de startinrichting. Compacte kettingzaag voor een brede inzet aan toepassingen: van snoeiwerk tot middelzware bosbouwwerkzaamheden. Door perfecte balans en Anti Vibratie Technologie langer aan een stuk door werken. Opvoerpomp voor minder vaak aantrekken van het startkoord, waardoor gemakkelijk starten. Zijdelingse kettingspanning voor sneller en eenvoudiger afstellen van de ketting.

€ 401,00

18 V Tophandle kettingzaag 25 cm DUC254PT4J Makita


Deze kettingzaag is uitsluitend voor gebruik door ervaren gebruikers, die zich bewust zijn van de gevaren/risico’s die kunnen optreden bij het werken met een tophandle kettingzaag. Kettingzaag bedoeld voor het zagen van takken, snoeien van bomen en boomonderhoud. Start makkelijk, zaagt snel en is perfect in balans. Beschikt over torque boost mode: geleidt tijdelijk extra stroom direct vanaf de accu naar de motor voor meer kracht. 5,0 Ah accu (4 st), duo snellader, in doos/Mbox

€ 745,00

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info