Nieuw in ons assortiment:

Geventileerde veiligheidsjas XXL DFJ214Z2XL Makita


Geventileerde jas L DFJ310ZL Makita


Geventileerd vest XL DFV210ZXL Makita


Geventileerde jas XL DFJ310ZXL Makita


Een greep uit ons assortiment Tuin

Tuinslang anti knik 13 mm 1/2" Hendrik Jan


Anti-knik gewapende slang. 13 mm (1/2"). Zeer flexibel, dikwandig en algenwerend. Maximale barstdruk: 25 bar.

Kattenschrik Ecostyle


In korrelvorm. Afweermiddel tegen katten. KattenSchrik bestaat uit een geurstof waar katten afkerig van zijn. In rulle grond, dus vooral als pas in de tuin gewerkt is, komen katten graag om hun behoefte te doen. Met KattenSchrik worden de katten uit de tuin geweerd.

Onkruidbestrijder voor gazon Pokon


Last van onkruid in het gazon? Een effectieve en snelle manier om het gazon weer net zo mooi te krijgen als toen hij gelegd werd is het gebruik van Pokon Onkruid Weg. Deze gazonmest met onkruidbestrijder bevat extra voeding voor een goed herstel van het gazon en is een goed werkzaam middel tegen weegbree, madeliefje en witte klaver. Minder gevoelig zijn kruipende boterbloem en paardebloem.

Atlas steel voor landbouwhamer essenhout


Atlas stelen zijn extra sterk; ze worden in kokend water gebogen waardoor de nerf met de bocht meeloopt. Deze sleggesteel is geschikt voor houten landbouwhamers. Ronde uitvoering met ovale kop. Lengte 1 meter.

Anti-houtworm Tenco


Anti-houtworm wordt gebruikt tegen de aantasting van hout door houtworm, huisboktor en andere houtaantastende insecten. Voorkomt heraantasting.

Handbijl - keukenbijl 800 gram Talen Tools


Deze bijl is geschikt voor het maken van aanmaakhout door het kloven van een houtblok, de achterzijde is dan ook wat breder zodat het hele blad een wigvorm heeft. De snede is naar verhouding wat breder dan die van andere bijlen waardoor het splijten van de houtjes snel gaat. Deze bijl heeft een gewicht van 800 gram, en een steel lengte van 35cm.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info