Een greep uit ons assortiment Tuingereedschap hand

Knijpkraan 726896 Gloria


Compleet met zeefbuis en wartelmoer. Voor handsproeiapparaten Prima 5 T, Prima 8 en 229 TS.

Bladhark 3103 Gardena


Driehoekig model. Staal. Met platte verenstalen tanden en aansluiting voor Gardena combisystem-stelen. Verstelbaar. Voor fijn en grof afval. Zonder steel. Advieslengte steel 130 cm.

Voegenkrabber 8928 Gardena


Kleingereedschap. Hoogwaardig kwaliteitsstaal, blauw gelakt. Met aansluiting op Gardena combisystem-stelen. Geslepen roestvast mes van edelstaal. Met aansluiting op Gardena combisystem-stelen. Voor het gemakkelijk verwijderen van gras, mos en onkruid uit tegelvoegen en muurkanten. Compleet met zwart-oranje kunststof handgreep met ophangoog, anti-slipstop en vastzetschroef met component van zachte kunststof.

O-ringen voor drukspuit Gloria


O-ring voor Prima 5T (nieuw model).

Hak 3189 Gardena


Z.g. bietenhak. Extra versterkt blad van roestvast-edelstaal in rechthoekig model, met rechte gescherpte snede. Sterk gebogen hals en aansluiting voor Gardena combisystem-stelen. Voor het hakken en wieden van onkruid. Zonder steel. Advieslengte steel 150 cm.

Boomzaag Bahco


Snoeizaag. Vlakgeslepen, gepolijst zaagblad van Zweeds kwaliteitsstaal met gebogen rug en tandenrij, anti-roest gecoat en voorzien van ophangoog. Vertanding gezet en schuin geslepen, hardpoint. Blank gelakt beuken handvat, z.g. pistoolgreep, met ophangoog.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info