Een greep uit ons assortiment Tuingereedschap hand

Boomzaag N42HJ Hendrik Jan


Snoeizaag. Gepolijst zaagblad met gebogen rug en tandenrij, voorzien van ophangoog. Vertanding naslijpbaar. Geel gelakt houten handvat, z.g. pistoolgreep, met 2 vernikkelde schroeven.

Heggenschaar Classic 540 Hendrik Jan


Gladde en efficiënte snit en comfortabel in gebruik door stabiele messen met golfsnede en ergonomisch gevormde houten handgrepen (hout FSC-gecertificeerd). Robuust en duurzaam. Messen met antikleefcoating. Makkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Takafsnijder voor dikke takken. Meslengte 230 mm.

Verticuteerhark 3391 Gardena


Eénzijdig getande hark met speciaal gevormde en verzinkte messen en aansluiting voor Gardena combisystem-stelen. Reinigt de grasmat van onkruid en mos. Ook te gebruiken voor het fijner maken van aarde. Zonder steel. Advieslengte steel 180 cm.

Sproeibus / drukspuit 5 liter Prima 5TGloria


Type 42E. Drukspuit. Pomp met grote capaciteit. Set bestaande uit robuuste kunststof tank, met gecombineerde drukmeter, veiligheids- en afblaasventiel. Geschikt voor het sproeien van biologische plantenverzorgingsmiddelen. Compleet met messing spuitlans met verstelbare spuitmond en kunststof knijpkraan, draagriem en vultrechter.

Ventielveer voor drukspuit Gloria


Voor pomphuis van handsproeiapparaat PR/229 S/229 TS.

Spade gesmeed en gepolijst Hendrik Jan


Gesmeed en gepolijste spade lange dul met een houten steel van 90 cm FSC. Afmeting: blad lengte 28 cm breedte16 cm
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info