Nieuw in ons assortiment:

Geventileerde veiligheidsjas L DFJ214ZL Makita


Geventileerde jas XL DFJ310ZXL Makita


Geventileerd vest XL DFV210ZXL Makita


Geventileerd vest XXL DFV210Z2XL Makita


Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Sleufbeitel 26 SW17 Makita


Sleufbeitel, voor het maken van sleuven in beton.

Gipsplaatschroeven fijne draad AR410HR Makita


Makita gefosfateerde gipsplaatschroeven op plasticrol met fijne draad. Geschikt voor gipsplaat op metal-stud. Bit maat PH2. Verpakt en prijs per 2000 stuks.

Sleutelgatfrees HM Makita


Hardmetalen sleutelgatfrees. Geschikt voor het uitfrezen van sleutelgaten of uitsparingen in bijv. schilderijlijsten om deze (blind) op te kunnen hangen.

Metaalboor HSS-Tin slagschroevendraaier Makita


Deze HSS-TiN boren zijn door een verbeterde verbinding tussen de boor en de opnameschacht geschikter in combinatie met slagschroevendraaiers. De opnameschacht is 1/4" (DIN 3126). Boorpunt 135 graden. Titanium coating.

Schuurvel white 94 mm velcro / klithechting Makita


Aluminiumoxide schuurvel met calcium stearaat. Het calcium stearaat zorgt ervoor dat het schuurmiddel niet volloopt bij het schuren van gelakte oppervlakken.Uitermate geschikt voor: gelakt hout en lak.Zeer geschikt voor: hout, zacht hout en plastic.Geschikt voor: automotive, ferro en non-ferro metalen. Prijs en aantal per 10 stuks.

Reciprozaagblad 128 - S922EHM RVS Makita


Reciprozaagblad met hardmetalen tanden, specifiek ontworpen voor RVS. Behalve RVS platen ook geschikt voor RVS buizen, profielen, versterkt kunststof en glasvezel 2 tot 50 mm. Minimaliseer het aantal zaagbewegingen en gebruik de pendelstand niet. Gebruik altijd een koelmiddel.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info