Nieuw in ons assortiment:

UTP kabel CAT6, AWG26, 2RJ45 Q-Link

Lengte: 20 meter

Kortschild rechthoekig model Curve toillet 57/5 AXA


Grondverf Menie Hammerite


Navulling voor aftekenpotlood Pica gekleurd


Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Afdekkleed / afdekzeil groen


Afdekzeil groen/blauw Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Gereedschaphouder Prax


Hoogwaardig verenstaal, verzinkt. Voor wandbevestiging. Voor het ophangen van alle soorten hand- en tuingereedschappen met ronde, ovale en vierkante handgrepen of stelen.

Kluis SB electronisch Filex


Opbergplaats voor al uw documenten en kostbaarheden Filex SB L: geschikt voor het opbergen van tablets/notebooks Standaard uitgevoerd met elektronisch slot (inclusief batterijen en noodsleutels) ​ Deuropening : 90° Legborden in hoogte verstelbaar : ja (vanaf model 2) Vergrendeling aantal zijden : 1 Zachte bekleding op de bodem Verankering : bodem (2x) en achterwand (2x) Verankeringsmateriaal meegeleverd : ja Kleur/afwerking : antraciet

Puin/grofvuilzak lichte uitvoering Master


Puinzakken van prolyproleen. Voor afval zoals puin, zand en tuinafval. Ideaal bij verbouwen Afmeting: 58 x 85 cm

Afdekfolie dik Elma


Polyethyleen, transparant. Dikte 0,04 mm. Voor gebruik in de tuin, bij het doe-het-zelven, in de bouw, op de camping enz. Diverse malen te gebruiken.

Gereedschaphouder verenstaal


Verenstaal, vernikkeld en daarna blank verzinkt. Door het gebogen grondvlak sluit de klem zich na het vastschroeven en is dan verend.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info