Nieuw in ons assortiment:

LED / universeel snoerdimmer 230V Q-Link


Ledermes / vast mes Stanley


Nylon hamer 32 mm


Pneumatische slagmoersleutel set Neo tools


Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Gereedschaphouder op rail Prax


Aluminium rail. Met 3 gereedschaphouders 1-25. Voor tuin- en handgereedschap, stelen en handgrepen

Afdekkleed / afdekzeil groen


Afdekzeil groen/blauw Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Gereedschaphouder verenstaal


Verenstaal, vernikkeld en daarna blank verzinkt. Door het gebogen grondvlak sluit de klem zich na het vastschroeven en is dan verend.

Gereedschaphouder verenstaal


Verenstaal, vernikkeld en daarna blank verzinkt. Door het gebogen grondvlak sluit de klem zich na het vastschroeven en is dan verend.

FATMAX® orginazer waterdicht 10 vaks ondiep Stanley


10 uitneembare bakjes voor kleine onderdelen Onbreekbaar deksel houdt alle onderdelen op hun plaats Stapelbaar & vergrendelbaar voor transport Stofvrij en regenwaterdicht: IP53 Afmetingen (cm) 44,6 x 7,4 x 35,7

Gereedschapskoffer Hepco en Becker


XL-gereedschapskoffer gemaakt van sterk ABS met een frame van sterk aluminium. Uitgerust met afzonderlijk documentvak in deksel, 2-zijdig gereedschapsbord met insteekvakken en een ABS-bodembak inclusief afdekplaat met insteekvakken. Inclusief combinatieslot. Exclusief gereedschap.

€ 169,95

Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info