Nieuw in ons assortiment:

Design regenmeter Talen Tools


230 V Multitool M9800KX4 Makita


Vervangings waslijndraad - drooglijndraad Brabantia


18 V Schroevendraaier DFS452TJX2 Makita


Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Afdekkleed / afdekzeil oranje Expert


Afdekzeil oranje Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Gereedschapskist 490 mm Stanley


Kunststof, slagvast. Professioneel model. Met grote uitneembare inzetbak. 2 organizers in de deksel. Kleur geel/zwart, met 2 grote aluminium sluitclips. Wordt geleverd zonder inhoud en slot.

Gereedschapskoffer met automatische vergrendeling Stanley


Automatische vergrendeling bij het sluiten Met één hand te ontgrendelen. Innovatief ontwerp. Deksel met organizers. Extra brede soft-grip handgreep. Uitneembare gereedschapsbak.

Gereedschaphouder verenstaal


Verenstaal, vernikkeld en daarna blank verzinkt. Door het gebogen grondvlak sluit de klem zich na het vastschroeven en is dan verend.

Gereedschapskist metaal zware uitvoering Wesma


Stalen gereedschapskist professionele uitvoering. Afsluitbaar met schuine deksels. Deksels zijn afsluitbaar d.m.v hangslot (hangslot niet meegeleverd) Hamerslag blauw, plaatdikte 0,9 mm

set kunststof stapelbak model A 5 stuks Skandia


Skandia kunststof stapelbakjes model A. Ook wel opbergbakken of hobbybakken genoemd. Set á 5 stapelbakjes model A (110x 90 x 50 mm) plus een kunststof ophangstrip van circa 49 cm voor montage op de wand. Hierdoor zijn de bakjes makkelijk stapelbaar, maar dus ook naast elkaar aan de strip op te hangen. Heel handig voor in de hobbyruimte, met een goed overzicht van de inhoud van de bakjes.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info