Nieuw in ons assortiment:

Verzinkboor voor houtboor Diager

Voor boordiameter: 3mm

Slangenboor lang Wolfcraft

Boordiameter: 8mm

Verzinkboor voor houtboor Diager

Voor boordiameter: 4mm

Kemper vorstvrije kraan sleutel los zwart Frosti


Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Assortimentsdoos 25 vaks Stanley


Hoogwaardig kunststof. Onderverdeeld in 25 vakken, met variabele vakindeling. Zwart met gele doos met transparant deksel. (zonder inhoud).

€ 21,95

Sleutelkast Filex


Metalen uitvoering.. Met cilindersleutelslot met 2 sleutels. Met genummerde haken en sleutellabels. Deuropening 90°. Bevestiging in achterwand. Bevestigingsmateriaal meegeleverd. Kleur wit.

€ 19,99

Afdekkleed / afdekzeil wit


Afdekzeil wit Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

€ 6,99

Gereedschaphouder verenstaal


Verenstaal, vernikkeld en daarna blank verzinkt. Door het gebogen grondvlak sluit de klem zich na het vastschroeven en is dan verend.

€ 0,40

Containerzak gerecycled 240 ltr rol 10 stuks


Deze vuiniszak zorgt ervoor dat uw container aan de binnenkant schoon blijft! Plaats deze containerzak in uw net geleegde restafvalcontainer en het uitsoppen van de container behoort tot de verleden tijd. Met de maat van 240 liter kan deze zak zowel in kleine als grote afvalcontainers geplaatst worden.

€ 9,65

Gereedschapskoffer met automatische vergrendeling Stanley


Automatische vergrendeling bij het sluiten Met één hand te ontgrendelen. Innovatief ontwerp. Deksel met organizers. Extra brede soft-grip handgreep. Uitneembare gereedschapsbak.

€ 23,75