Nieuw in ons assortiment:

Halogeenlamp staaf/buislamp R7S diverse wattage

Lengte: 78 mm

Halogeenlamp staaf/buislamp R7S diverse wattage

Lengte: 78 mm

Fonteinkraan Laurana Chroom Schütte


Doucheslang metaal chroom Hogaflex Schütte

Lengte: 150 cm

Een greep uit ons assortiment Opberg-afdekprodukten

Afdekkleed / afdekzeil groen


Afdekzeil groen/blauw Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Afdekkleed / afdekzeil wit


Afdekzeil wit Polyethylene. Licht in gewicht, zeer sterk en scheur vast, soepel en plooibaar, ook bij lage temperaturen, 100% waterdicht, rotvrij en goed bestand tegen chemicalien etc. Elk kleed rondom voorzien van een gelaste zoom met om de meter ogen.

Gereedschapstas 20" Neo


NEO 20" gereedschapstas 50x26x32 cm gemaakt van 600 D nylon dat garant staat voor vele jaren duurzaamheid van de tas. Het heeft een verstevigde, waterdichte bodem die de inhoud beschermt tijdens werken in zware omstandigheden. Gereedschapstas heeft een sterk handvat en draagriem. Het merk NEO voldoet aan de verwachtingen van professionals.

Geldkist licht grijs gelakt Filex


Geldkist met inzetbak voor munten en/of vakken voor biljetten Geheel van metaal vervaardigd Scharnierend deksel met verzonken handvat Uitgevoerd met cilindersleutelslot met 2 sleutels Maat is buitenmaat hoogte x breedte x diepte

Puinvuilzak 100 x 65 cm wit Copenhagen Pro


Puinzakken van prolyproleen geweven uitvoering. Extra sterk. Voor zwaar afval zoals puin, zand en tuinafval. Ideaal bij verbouwen. Afmeting: 100 x 65 cm

Brandwerende documentenbox / koffer CHW20101 SentrySafe


Brandwerend getest volgens UL72 class 125 - 30 minuten voor papier. Brandwerend getest volgens ETL - 30 minuten voor digitale media. Voorzien van cilinder sleutelslot (2 sleutels meegeleverd) De kist is ook voorzien van een draaghendel, waardoor het gemakkelijk is om belangrijke documenten en waardevolle spullen op te halen en te vervoeren.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info