Nieuw in ons assortiment:

Grondanker Brabantia

Voor buis diameter: Ø 45 mm

Gecombineerde rook- & CO-melder AngelEye


18 V Combihamer DHR242RTJ1 Makita


Design regenmeter Talen Tools


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Eer Classic gele oordopjes 3M


SNR waarde is 28 dB. Ideale bescherming bij werkzaamheden die permanente gehoorbescherming vereisen. Uitstekend geschikt voor bescherming tegen langdurige blootstelling aan hogere geluidsniveaus. Gemaakt van geschuimd polymeer en past in de meeste gehoorgangen. Klassieke roll-down oordop, makkelijk in te brengen. Verkoop per paar.

Werkhandschoen Flex PU Skandia


Skandia werkhandschoen voorzien van een PU-coating op de handpalm en vingertoppen. Deze handschoen heeft een hoog draagcomfort en maximale vingergevoeligheid. Comfortabel en voldoende ademend. De gebreide manchet zorgt voor een goede pasvorm. Heeft een goede scheurweerstand. Uitstekende bescherming tijdens het klussen tegen vuil en verwondingen. 60 % Polyester 40 % Polyurethaan

Voeg-Huishoudhandschoen Latex Skandia


Skandia 100% latex werkhandschoen met extra lang manchet. Dit model handschoen heeft een goede pasvorm en is speciaal geschikt voor o.a. voegwerkzaamheden en huishoudelijk gebruik. Zeer goede grip in droge en vochtige omstandigheden. Waterdicht. Zuur-, alkali- en oliebestendig. Heeft een goede scheurweerstand.

Stofmasker Carbon P2 Skandia


Skandia Stofmasker, met CE norm volgens EN 149.2001. Stoffilterklasse: FFP2. Beschermt tegen stof en lage concentraties organische dampen ( stank). Met uitademventiel voor normaal ademhalen en snelle vocht en warmteafvoer. Voorzien van dubbele rubber hoofdbandjes en instelbare neusbeugel.

Werkhandschoenen M-Grip


Rondgebreide handschoenen met manchet van katoen / polyestermet een groene latex coating op de palm en de vingers.Snijbestendig en anti-slip. Toepassing: Stratenmakers en vergelijkbare werkzaamheden.

Halfmasker met dubbel filterhouder Skandia


Dubbel model 756 CE 0159-EN 141 compleet met 2 dampfilters 755 A1 (gasfilter 755). Het geheel halfmasker 756 en afschroefbaar gasfilter 755 zijn ontworpen voor omgevingen waarin de lucht verontreingd is en het zuurstofgehalte in de lucht hoger is dan 17%.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info