Nieuw in ons assortiment:

Metaallak hoogglans Hammerite

Inhoud: 0.25 liter

Rotorslijper Wolfcraft

Diameter x hoogte: 80 x 30 mm

Diamantboor droog Graphite

Diameter: 35 mm.

Grondverf Menie Hammerite


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Veiligheidsbril Neo Tools


De NEO-veiligheidsbril is een basisbeschermingsproduct voor de meeste werken. Ze beschermen de ogen tegen mechanische verwondingen. Product is gemaakt van polycarbonaat. Verstelbare lengte en hoek van nylon oorarmen zorgen voor een perfecte pasvorm op het hoofd. Lichtgewicht ontwerp en rubberen uiteinden garanderen een hoog gebruikscomfort. CE-markering is een veiligheidsgarantie en bewijst dat het product aan alle Europese eisen voldoet.

Werkhandschoen nylon/polyurethaan zwart M-Safe


Bescherming tegen mechanisch risico. Voor fijne werkzaamheden,

Werkhandschoenen varkensplitleer Talen Tools


Geschikt voor werkzaamheden in de tuin, bouw, land- en tuinbouw, geschikt voor werkzaamheden in een koude omgeving, goede weerstand tegen scherpe en schurende materialen, goede grip in zowel vochtige als droge omstandigheden. Uitstekende slijtvastheid. Deze handschoen voldoet aan de volgende normen: EN 420/EN 388. Sterke varkensleren handschoen met warme voering aan de binnenzijde.

Geventileerde jas XL DFJ310ZXL Makita


Werkt met zowel 10,8/12 V CXT als 14,4/18 V LXT accu’s. Tot 28 uur geventileerde jas met één 18 V 5,0 Ah LXT accu. Aangename luchtstroom door twee ventilatie units aan de zijkant van de jas. Gemaakt van een ademende katoenen stof. Twee voorzakken en twee borstzakken, allen afsluitbaar. 2 optionele adapters verkrijgbaar; één voor CXT accu's en één voor 14,4 V/ 18 V LXT accu's. Zonder accu's, lader en adapter, in doos

€ 118,00

Gelaatsscherm


Superlicht industrieel gelaatsscherm Geschikt als licht industrieel wegwerpscherm en voor alle klussen in en rondom het huis Ophanging vergrendelbaar met pen Lengte scherm: 18 cm Polycarbonaat transparant vizier Blauwe ABS kap Lensmarkering: 1BT

Rookmelder SB5-AE-BNLR AngelEye


AngelEye by FireAngel combineert de nieuwste technologie en ontwerpen tot een high performance security geheel met gebruiksvriendelijke producten die passen in elk interieur.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info