Nieuw in ons assortiment:

Verstelbare moersleutels Topex

Lengte: 250 mm.

40 V Max Steelstofzuiger blauw CL001GA222 Makita


40 V Max Steelstofzuiger wit CL001GA224 Makita


230 V Haakse Rotatieschuurmachine 180 mm SA7000C Makita


Een greep uit ons assortiment Persoonlijke bescherming

Stofmasker FFP2 V Wolfcraft


Stofmasker FFP2 V met ventiel 3 stuks Bescherming tegen minder giftige stoffen zoals bij hout-bewerking, bij het schur en van verf, lak of staal en bijwerkzaamheden met glas-/steenwol. Comfortabele pasvorm door vervormbaar neusstuk en zacht filtermateriaal. Filterklasse FFP2 V, DIN EN 149:2001 + A1:2009. Verpakt en prijs per 3 stuks.

Rookmelder SB5-AE-BNLR AngelEye


AngelEye by FireAngel combineert de nieuwste technologie en ontwerpen tot een high performance security geheel met gebruiksvriendelijke producten die passen in elk interieur.

Brandblusser schuim, 2L, SB2 rood Smartwares


Handel direct bij een brand met de Smartwares SB2 Brandblusser. Door goed voorbereid te zijn kun je een brand snel blussen om ernstige schade of letsel te voorkomen. De brandblusser weegt slechts 2 liter en is daardoor ideaal voor thuis of in de auto, caravan of boot.

Werkhandschoen snijbestendig Neo Tools


NEO werkhandschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig katoenen breiwerk met latexcoating. Ze hebben een hoge weerstand tegen scheuren en doorboren. Handschoenen bieden comfort tijdens het gebruik en voorkomen dat gereedschap van de handen glijdt. CE-markering is een veiligheidsgarantie en bewijst dat het product aan alle Europese eisen voldoet.

Geventileerde jas casual XL DFJ212ZXL Makita


Werkt met zowel 10,8/12 V CXT als 14,4/18 V LXT accu’s. Tot 28 uur geventileerde jas met één 18 V 5,0 Ah LXT accu. Aangename luchtstroom door twee ventilatie units aan de zijkant van de jas. Gemaakt een waterafstotende en ademende polyester stof. Capuchon in de kraag verwerkt. Twee voorzakken, één borstzak en één zak op de mouw, allen afsluitbaar. 2 optionele adapters verkrijgbaar; één voor CXT accu's en één voor 14,4 V/ 18 V LXT accu's. Zonder accu's, lader en adapter, in doos

€ 129,00

Oordoppen KWB


Oordoppen van zacht kunstof Voor gemiddeld geluidsniveau. Universele maat, wasbaar. Met koord en opbergdoosje SNR21 dB. Dempingswaarden: hogere H22 dB, middelhoge M18 dB, lage L16 dB.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info