Nieuw in ons assortiment:

Kastplankdrager verzinkt 16 stuks QlinQ


Vlakdraadniet G 11 niet Novus

Lengte: 8 mm

1/4" losse doppen Proxxon

Maat: 10.0 mm.

Overval 2 scharnierpunten zwaarmodel DX


Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Schroefbit PZ Torsion Makita


Makita Pozidriv Torsion schroefbits. Universeel toepasbare bit, te gebruiken voor zowel harde als zachte verbindingen. Door de innerlijke elasticiteit is de Torsion bit uitermate geschikt bij schroefwerk met harde verbindingen en hoge torsie (spannings) momenten. Door de speciale hittebehandeling is de bit uitstekend gewapend tegen slijtage en breuk. Met standaard 1/4" opname. Prijs is per aangegeven aantal.

Diamantstift 7134 Dremel


Voor fijn precisiewerk, snijden, graveren, uitsnijdingen maken, bijwerken en afwerken. Te gebruiken in hout, jade, keramiek, glas, gehard staal, halfedelstenen en andere harde materialen. Messen zijn bekleed met diamantdeeltjes. Per 2 stuks verpakt.

Houtspiraalboor Makita


Makita houtboren met boorpunt, zijsnijders en geslepen spiraal. Boorkleur: zwart. Geschikt voor het boren in hard- en zacht- hout, spaanplaat, gefineerde meubelpanelen, triplex en multiplex.

HSS-G hardhout spiraalboor Famag


Geschikt voor extreem harde houtsoorten zoals Azobe etc. Lengte boor 315 mm Lengte spiraal 250 mm

Gatzaag HSS bi-metaal wit Makita


Makita bi-metaal met Cobalt gelegeerde gatzagen voorzien van een variabele tandsteek (4/6). Geschikt voor het zagen in gietstaal, gipsplaat, roestvast staal, aluminium, brons, koper, kunststof en hout. Zonder houder !!

Schroefbit PZ diamant Makita


Makita Pozidriv diamant schroefbits. Door de microscopische diamantdeeltjes is deze bit uiterst duurzaam en geschikt voor gebruik in de moeilijkste omstandigheden. Met zijn hoge mate van grip in de schroef vermindert de slijtage en kans op breuk van de schroef en schroefbit. Prijs is per 3 stuks.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info