Nieuw in ons assortiment:

Draadnagel / spijkers verzinkt verlorenkop Homefix

Diameter x lengte: 1,5 x 20 mm

Minimum / maximum thermometer wit Talen Tools


Looplamp zonder snoer Bailey


Staalwol KWB

Fijnheid: 01 grof

Een greep uit ons assortiment Machine toebehoren

Verzinkboor conisch HSS 3 snijkanten Makita


Conische verzinkboren met 3 snijkanten en cilindrische schacht; voor diepverzinken.Uitermate geschikt voor: hout, kunststoffen, non-ferro metalen, gietstaal en gelegeerd staal.

Schuurvel red 94 mm velcro / klithechting Makita


Aluminiumoxide schuurvel.Uitermate geschikt voor: hout, zacht hout.Geschikt voor: gelakt hout, automotive, ferro en non-ferro metalen en plastic. Prijs en aantal per 10 stuks.

Draadeinddop - pijpsleuteldop Makita


Draadeinddopsleutels zijn bedoeld voor het snel en efficiënt aandraaien van moeren op draadeinden. Vaak gebeurd dit met de hand, maar een draadeinddopsleutel kan op een boor-/ schroefmachine geplaatst worden. Dat werkt een stuk sneller. Met 1/4" zeskant aansluiting.

Spaanplaatschroeven Makita


Makita spaanplaatschroeven op lint. Verkrijgbaar in geel gepassiveerd en roestvast staal Bit maat PZ2. Verpakt en prijs per 1000 stuks.

Schuurband 13 x 533 red Makita


Gesloten aluminiumoxide schuurband.Uitermate geschikt voor: hout, gelakt hout.Zeer geschikt voor: ferro metalen. Prijs en aantal per 5 stuks.

5 - Gatenzaag super Wolfcraft


Super uitvoering. Groot snijvermogen. Metalen houder met 5 verwisselbare snelspan-inzetzaagbladen van wolfram-staal en centreerboor met ZESKANTE aandrijfschacht voor gebruik op een boormachine. Voor hout, gipskarton, bouwplaten en non-ferro-metalen. Maten 60,67,74,81 en 95 mm.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info