Nieuw in ons assortiment:

Draadloze inbouw dimmer ACM KlikAanKlikUit


Sluitplaat P4119/17 Din rechts RVS Nemef


Verstekhaak Sola


Interieurlak transparant zijdeglans Finess

Kleur: noten

Een greep uit ons assortiment Tuinmachine toebehoren

Draadkop B-02945 Makita


Makita volautomatische draadkop. Hoogwaardige draadkop met automatische draaddoorvoer (door bij de machine even gas terug te nemen verlengt de draad zich automatisch). Alle draadkoppen zijn uitgevoerd met 2,4 mm draad.

Zaagblad / snijmes 40/80 tanden Makita


Makita 40/80-tands zaagblad van gehard staal. Geschikt voor verhout struikgewas, dunne boomstammen, zaag- en rooiwerkzaamheden.

Draadkop 369224201 Makita


Makita halfautomatische draadkop. Hoogwaardige draadkop met een semi-automatisch draaddoorvoersysteem (druk tijdens het maaien met de knop van de draadkop op de grond en de draad wordt verlengd) voor de professionele bosmaaiergebruikers.

Zaagblad / snijmes 22 tanden Makita


Makita 22-tands zaagblad van gehard staal. Eenvoudig na te scherpen met een kettinzaagvijl van Ø 5,5mm. Geschikt voor verhout tuinhout, dunne boomstammen en rooiwerkzaamheden.

Zaagketting rond type 92 Makita


Makita biedt een uitgebreid programma zaagkettingen voor alle Makita modellen en praktisch alle modellen van overige merken.

Maaidraad rood Makita


Maaidraad Prof Rood: topkwaliteit met een hoog smeltpunt. Hoge breukvastheid en treksterkte. Een uitstekende slijtvastheidswaarde en daarom zeer geschikt voor langdurig werken.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info