Nieuw in ons assortiment:

Muurhaak smeedijzer

Lengte: 35 cm

Keukenmengkraan Cornwall diverse kleuren Schütte

Uitvoering: RVS-Look

Meubeldoppen Verlofix

Maat: Ø 32 mm

Blikschaar 250 mm links Neo tools


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Stopverf naturel Alabastine


Universele stopverf-pasta op basis van plantaardige oliën en anorganische vulstof. Voor het dichten van sponningen in hout, metaal en beton. Overschilderbaar na 3 tot 6 weken. Bij acrylverf eerst een alkydprimer/grondverf aanbrengen.

Grondverf acryl Finess


Goed vullende acryl grondlak. Voor binnen. Watergedragen.

Houtcoat zwart Tenco


Houtcoat zwart. Speciale, teervrije, coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. Basis van alkydhars en zwarte pigmenten. Verfraait met behoud van het karakteristieke uiterlijk. Voor o.a. schuren, loodsen en schuttingen. Verbruik 1 liter +/- 8-10 m²

Matte lak waterbasis Finess


Matte, uitstekend dekkende, krasvaste lak op waterbasis. Geschikt voor een decoratieve afwerking van hout, harde kunststoffen en metaal. Sneldrogend, reukarm en bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Krasvast. Waterverdunbaar en reukarm. Sneldrogend, voor binnen.

Lijmpatronen Neo


Universeel gebruik . Kleur transparant. Voor het lijmen van diverse materialen zoals hout, metaal, diverse kunststoffen, glas, leer, texiel, kurk, keramiek karton ed. Inhoud12 stuks.

Steigerhoutbeits Tenco


Bestemd voor zachte houtsoorten zoals bijv. vurenhout. Geeft uw houten objecten in de tuin of woning een nostalgische afwerking en krijgt het karakter van doorleefd hout. Door de transparante werking blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. En biedt een prima bescherming en verfraaiing aan tuinhout in en om het huis, zoals: meubelen, hekken, schuttingen, etc.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info