Nieuw in ons assortiment:

40 V Max Steelstofzuiger blauw CL001GA222 Makita


Figuurzaagjes Bahco

Maat: no 1

Figuurzaagjes Bahco

Maat: no 5

40 V Max Steelstofzuiger wit CL001GZ22 Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Roestwerende ijzerverf Tencoferro Tenco


Een veel gebruikt product voor bescherming tegen roest. Voor het bijwerken van beschadigingen aan staalconstructies en bij behandeling van uitlaten, plaatwerk van auto's enz. Biedt een elastische, zelfherstellende verffilm, die kan dienen als grondlaag voor alle verfsoorten. Verbruik 1 liter voor ongeveer 10 m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Grafietpoeder Griffon


Droogsmeermiddel op basis van zuiver grafiet voor het smeren van scharnieren, sloten zoals baardsloten en klaviersloten. In spuitflacon van 10 gram.

Siliconekit Silicone-NO Den Braven


Zwaluw Silicone-NO is een veelzijdige neutrale zuurvrije siliconenkit voor sanitair, bouw-, beglazings- en gevelvoegen die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Neutrale uitharding, vrijwel reukloos Perfecte hechting zonder primer op meeste ondergronden Zeer goed bestand tegen UV, water en weersomstandigheden Niet corrosief t.o.v. metalen Schimmelbestendig

Betonverf acryl Finess


Slijtvaste, zijdematte, sneldrogende verf. Geschikt voor een decoratieve afwerking van betonvloeren, trappen, balkons, bloembakken etc. Bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Slijtvast. Waterverdunbaar, sneldrogend Voor binnen en buiten.

Isolatieband diverse kleuren


PVC, 1-zijdig klevend, zeer soepel. Breedte 15 mm. Lengte 4,5 meter.

Tencorex houtveredeling Tenco


Beschermt uitstekend het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Prima geschikt voor zachte en harde houtsoorten. Tencorex is vochtregulerend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwde" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Halfglanzend. In blank en een groot aantal tinten van licht naar donker. Stofdroog : 5 uur Overschilderbaar : 24 uur Verbruik : 12-14 m2/liter. Transparant. Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info