Nieuw in ons assortiment:

Vorstbeveiliger 500W Blaze


8 bar Nietmachine (Narrow Crown) AT638A Makita


Plaatschaar 18V DJS101ZJ Makita


2x18 V kettingzaag 40 cm DUC400Z Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Zoutzuur Bleko


10% geconcentreerd. Sterk bijtend zuur, ideaal voor het schoonmaken van buitenmuren, terrassen, w.c. e.d. Etst metalen. Voorzien van een kinderveilige sluiting.

Roestwerende ijzerverf Tencoferro Tenco


Een veel gebruikt product voor bescherming tegen roest. Voor het bijwerken van beschadigingen aan staalconstructies en bij behandeling van uitlaten, plaatwerk van auto's enz. Biedt een elastische, zelfherstellende verffilm, die kan dienen als grondlaag voor alle verfsoorten. Verbruik 1 liter voor ongeveer 10 m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Secondelijm vloeibaar universeel tipper Bison


Universele vloeibare secondelijm in "tipper" tube voor een nauwkeurige dosering, druppel voor druppel, dus zonder te knoeien. Speciale dop en extra lange doseertuit. Ideaal voor talloze nauwkeurige reparaties in en om het huis. Lijmt zeer veel materialen zoals vele kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Niet geschikt voor poreuze materialen, bijv. aardewerk, polyethyleen (PE), polypropyleen (PP), siliconen, P.F.T.E. en autoruiten.

Verpakkingstape licht


Verpakkingstape voor universeel afdichten van voornamelijk lichtgewicht dozen. Hoge kleefkracht. Geschikt voor gebruik in handafrollers.

Boerengroen Tenco


Ouderwets degelijk houtbescherming op moderne basis. Sterk waterafstotend, vochtregulerend en dus een goede bescherming tegen houtrot. Dringt diep in het hout en kan niet bladderen. Verbruik : 12-14 m2/liter. Terpentine verdunbaar. Stofdroog 8 uur. Overschilderbaar 24 uur. Vochtregulerend UV-Bestendig. Voor zachte en harde houtsoorten

Hoogglanslak Perfect Finish 0.25 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 4m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info