Nieuw in ons assortiment:

Winkelhaak 300x175mm Neo


Combinatie serie/randaarde wcd horizontaal Q-link


Douglasolie Finess

Inhoud: 750 ml

Slangenboor lang Wolfcraft

Boordiameter: 12mm

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Metaallak hamerslag Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie.

€ 15,99

Tuinbeits transparant Tencomild Tenco


Transparante, natuurvriendelijke tuinbeits op basis van alkydhars en kleurechte pigmenten. Zijdemat. Terpentine afdunbaar. Is waterafstotend en behoudt lang zijn kleur. Verfraait tuinhout en verlevendigt de houtstructuur. Kan zowel op nieuw als op eerder met carbolineum of beits behandeld hout worden toegepast. Verbruik 1 liter +/- 12-15 m² Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.

€ 17,96

Grizzly tape zilver Bison


Beestachtig krachtig (extreem hoge treksterkte dankzij de unieke gaasstructuur en de extra hoge laagdikte) Weer-, temperatuur- en UV bestendig, extreem duurzaam Dubbele richting met de hand afscheurbaar: ook in de lengte voor kleinere strips Voor langdurig gebruik buitenshuis: geen de-laminering na verloop van tijd Schoon te verwijderen, minder lijmresten Geschikt voor waterdichte reparatie, versterken en verbinden van allerlei klussen, binnen en buiten, in alle weersomstandigheden. Extreem

€ 11,99

One Tape reparatietape


One Tape is op basis van zuivere siliconen en daardoor breed inzetbaar als isolatie en afdichtingsmiddel onder sterk wisselende omstandigheden . Hecht uitsluitend aan zichzelf en zodoende kunt u het ook op natte en vervuilde ondergronden aanbrengen. Te gebruiken op alle kunststoffen, metalen, glas, rubber, keramiek enz.enz. .Tot 300% uitrekbaar ● Hecht ook onder water.Isolerend tot 8000 Volt (max. 10% uitrekken voor optimale isolatie). Temperatuurbestendig van +260°C tot -56°C

€ 10,95

Roestwerende ijzerverf Tencoferro Tenco


Een veel gebruikt product voor bescherming tegen roest. Voor het bijwerken van beschadigingen aan staalconstructies en bij behandeling van uitlaten, plaatwerk van auto's enz. Biedt een elastische, zelfherstellende verffilm, die kan dienen als grondlaag voor alle verfsoorten. Verbruik 1 liter voor ongeveer 10 m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

€ 12,59

Houtlijm Extra waterbestendig Bison


Waterbestendige houtlijm voor binnen en buiten (D-3 norm). Droogt snel en transparant op. Toepassingsgebied: speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid; uitermate geschikt voor laminaatparket; hout op hout en zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout. Ook geschikt voor houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren.

€ 4,12