Nieuw in ons assortiment:

Schroevendraaier bitset met flexibele schacht 31-dlg BGS


LED Flex rustiek Titanium volglas E27 240V Calex


Decoupeerzaagblad HM voor tegels KWB


Titaan bits PZ1 1/4" kruiskop KWB


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Metaallak hamerslag spuitbus Hammerite


Hamerslag metaallak.Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Inhoud 400 ml goed voor 1 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie

Vernis alkyd Colorworks


Vernis synthetic. Blanke lak voor een beschermende afwerking over de decoratieve verf, lak of beits en voor elke gewenste ondergrond, zoals hout, metaal en kunststof. Deze synthetische, oplosmiddel houdende alkydlak kan gebruikt worden over o.a. de Colorworks lakken Colorspray, Fluorspray en Metallicspray. UV-bestendig. Inhoud 400 ml.

Lijmpatronen Ferm


Afmeting: 11,2x150mm De GGA1005 lijmpatronen zijn transparant van kleur.

Borgmiddel TM44 Turbo


Voor het borgen van alle schroefdraadverbindingen universeel te gebruiken middenvaste borging. Kleur blauw.

Afbijt / verfafbijt Histor


Snelwerkende, DiChloorMethaan-vrije verfafbijt voor het verwijderen van oude verf en beitslagen.Onbrandbaar, goed verwerkbaar en langdurige werking.Voor alkyd, acryl, latex en epoxy verflagen.Let op: bescherm ogen en huid d.m.v. veiligheidsbril en geschikte handschoenen!Verbruik is afhankelijk van het aantal lagen.

Metaallak hamerslag Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info