Nieuw in ons assortiment:

Veiligheidsbril getinte lenzen Neo Tools


Houten hamer Silberspeer


Ledermes / vast mes Stanley


Siliconekit Silicone-NO Den Braven

Kleur: zwart

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Metaallak hamerslag Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie.

Supersterk vuller Alabastine


Poedervormig vul- en reparatiemiddel op cementbasis, snel afbindend. Mengverhouding : 3 volumedelen poeder op 1 volumedeel water (3 : 1). Super sterk middel voor het muurvast verankeren van ondermeer trapleuningen, hekwerken, gordijnrails en contactdozen.Muurvast in 15 minuten. Gerepareerde deel kan probleemloos belast worden. Uitstekende hechting op steen (metselwerk), beton, pleister- en stucwerk etc., ook toepasbaar op vochtige ondergronden, zowel binnen als buiten.

Verpakkingstape licht


Verpakkingstape voor universeel afdichten van voornamelijk lichtgewicht dozen. Hoge kleefkracht. Geschikt voor gebruik in handafrollers.

Universeel Voegband TP602 Tremco illbruck


Compriband TP602 Universeel Voegband is een geimpregneerd, voorgecomprimeerd schuimband bestemd voor de slagregendichte afdichting van voegen en aansluitingen bij kozijnen. Geschikt voor voegen van 3 tot 7 mm of 5 tot 15 mm.

Textiellijm Bison


Textiellijm op basis van natuurlatex, kleur wit. Geschikt voor textiel, jute, kokos. Herstellen van gaten en scheuren in kleding en bekleding,tenten, strandstoelen, windschermen, tapijten en het plakken van textiel op hout, meubelplaat, spaanplaat, hard- en zachtboard. Niet geschikt voor lichtgekleurd PVC met textielrug (zoals wit kunstleer). Na het drogen van de lijm wasmachinebestendig en bestand tegen wasmiddelen. Er wordt speciaal gereedschap in de vorm van een spatel en kwast meegeleverd.

Zwaluw Wet On Wet acrylaatkit Den Braven


Zwaluw Acryl Wet on Wet is een hoogwaardige acrylaatkit, speciaal ontwikkeld om kort na het aanbrengen nat te worden overschilderd met watergedragen en synthetische verven. Voor het afdichten en vullen van aansluitvoegen, naden, scheuren en kieren.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info