Nieuw in ons assortiment:

TL- Buizen standaard Philips

Vermogen: 58 watt

TL- Buizen standaard Philips

Vermogen: 30 watt

Werkhandschoen Flex PU Skandia

Maat: XL / 10

Snoer neopreenkabel rond

Aantal aders: 5

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Beton / vloerverf Histor


Histor Perfect Base Betonverf. een slijtvaste verf op basis van alkydhars versterkt met urethaan. Speciaal ontwikkeld voor het afwerken van ondergronden van beton en steen, zoals garages, kelders, balkons en terrassen. Voor binnen en buiten..Stofdroog na ± 2 uur. Overschilderbaar na ± 16 uur.

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Lijmpatronen Bosch


Universeel gebruik . Kleur transparant. Voor het lijmen van glas, keramiek, kunststof, metaal en weefsel. Inhoud 500 gram 25 stuks.

Gipsplaatvuller Alabastine


Poedervormig en met vezels versterkt vul- en reparatiemiddel. Voor naden tussen gipsplaten en voor gaten van gipsplaatschroeven in wanden en plafonds. Voor binnenshuis; kan toegepast worden in vochtige ruimtes als de reparaties afgewerkt worden met een vochtbestendige latex. Is krimpvrij en geeft een perfect gladde ondergrond voor alle soorten verf (alkyd en acryl) en voor behangen. Mengverhouding 2:1, twee delen poeder op een deel water. Droogtijd ca. 180 minuten.

Hoogglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Slotspray Griffon


Vetloos smeermiddel voor cilindersloten.Beschermt, vermindert slijtage, verdringt vocht, voorkomt vastvriezen (preventief), ontdooit direct, roest- en corrosiewerend.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info