Nieuw in ons assortiment:

18 V Schroevendraaier DFS452RTJ Makita


Camping wandcontactdoos 3-polig 16A Kopp


Lijmtang Skandia

Spanwijdte: 250 mm

Figuurzaagjes Blitz

Maat: No. 11

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Beton / vloerverf Histor


Histor Perfect Base Betonverf. een slijtvaste verf op basis van alkydhars versterkt met urethaan. Speciaal ontwikkeld voor het afwerken van ondergronden van beton en steen, zoals garages, kelders, balkons en terrassen. Voor binnen en buiten..Stofdroog na ± 2 uur. Overschilderbaar na ± 16 uur.

Hoogglanslak Exterior 0.75 liter Histor


Weerbestendige, zeer duurzame hoogglanslak op alkydbasis.Geschikt voor buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof.Makkelijk verwerkbaar, terpentine verdunbaar en geeft een goede vloeiing en dekking.Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Kwastenreiniger / verdunner Hammerite


Kwastenreiniger & verdunner.Reiniger voor gereedschap en spatten bij verwerking van Hammerite Metaallak en Hammerite NR1 Anti-Roest.Door de unieke samenstelling van deze Hammerite producten het enige product dat geschikt is voor deze verven.Als verdunner toe te passen bij verwerking van Hammerite Metaallak met een verfroller (verdunning 10 tot 15%) of een verfspuit (verdunning 20 tot 30%).

Tape Extra Power ook wel Ducttape genoemd Tesa


IJzersterk en watervast textiel klussentape van 48 mm breedte, voor huis, tuin en hobby. De Extra Power Universeel tape is weersbestendig, dus voor toepassingen binnen én buiten. Handinscheurbaar. Universele toepassingen: geschikt voor reparaties, waterdicht maken, bundelen, afdichten, verstevigen, markeren en bevestigen van voorwerpen.

Bison Tix contactlijm druipvrij Bison


Tixotrope universele kontaktlijm op basis van polychloropreenrubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Deze lijm druipt niet, trekt geen draden en is voorstrijken van poreuze materialen overbodig. Toepassingsgebied: lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, trapranden, vloerbedekking op trappen, rubber, leer, linoleum, kurk, polyetherschuim, textiel onderling en op hout, spaanplaat, beton, stucwerk en metaal. Niet geschikt voor polystyreenschuim (piepschuim).

Isolatieband diverse kleuren


PVC, 1-zijdig klevend, zeer soepel. Breedte 15 mm. Lengte 4,5 meter.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info