Nieuw in ons assortiment:

2 x18 V Afkort slijpmachine 355 mm DLW140Z Makita


LED straler PIR 20w IP44 Led's Light


Gleufkop schroevendraaiers Skandia

Afmeting: 5,5 X 100 mm

Kruislijn laser groen SK105GDZ Makita


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Roestwerende ijzerverf Tencoferro Tenco


Een veel gebruikt product voor bescherming tegen roest. Voor het bijwerken van beschadigingen aan staalconstructies en bij behandeling van uitlaten, plaatwerk van auto's enz. Biedt een elastische, zelfherstellende verffilm, die kan dienen als grondlaag voor alle verfsoorten. Verbruik 1 liter voor ongeveer 10 m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Supergrondverf Histor


Gebruiksklare matte supergrondverf. op basis van oplossingsmiddelhoudende alkydhars. Geschikt voor toepassing buiten en binnen. Voor het gronden en overgronden van nieuw hout en oude intacte verflagen en voor overgronden van metalen die behandeld zijn met een corrosiewerende grondverf. Buiten te gebruiken als overgrondverf en hechtlaag op zeer oude intacte verflagen. Goede hechting en vulling en goed schuurbaar. hoge dekkracht, vochtregulerend en terpentineverdunbaar.Stofdroog na ± 2 uur. Oversc

Hard PVC lijm Bison


Pvc lijm met KOMO-Keur op basis van pvc-copolymeer en oplosmiddelen. Kleurloos, groot hechtvermogen en snel drogend, nastelbaar en chemicalienbestendig. Voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwere of perspassing. Ook voor ABS. Spleetvullend tot 0.6 mm. Voor verlijming van pvc buizen met buitenmiddellijnen t/m 160 mm. Niet geschikt voor drukleidingen.

Hoogglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

GS241 Sanitair en Bouw Tremco illbruck


Tremco GS241 Bouw- en Sanitairkit Geschikt voor voegen in de bouw- en sanitairsector, zoals bijvoorbeeld aansluitvoegen bij wastafels, douches en (kunstof)baden, voegen bij tegels en aanrechtbladen en aansluitvoegen rondom kozijnen.

Kwastenreiniger Bleko


Voor het reinigen en onderhouden van kwasten, penselen, verfrollers e.d. Flacon voorzien van een kinderveilige sluiting.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info