Nieuw in ons assortiment:

3/8" dop Proxxon


1/2" dop Proxxon

Maat: 19 mm

Brandblusser poeder 1KG ABC BB1 rood Smartwares


Sloopbeitels/koevoet WGB

Lengte: 800 mm

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Bison Kit contactlijm vloeibaar Bison


Vloeibare contactlijm op basis van synthetische rubber, kunstharsen en oplosmiddelen. Direct vaste verbinding. Redelijk tot goede vocht-, chemicaliën- en vorstbestendigheid. Toepassingsgebied: lijmt plastic bekledingsplaat (zoals formica), fineer, board, plastic randen, trapranden, vloerbedekking op trappen, rubber, leer, linoleum, kurk, polyetherschuim onderling en op hout, spaanplaat, beton en metaal. Niet geschikt voor polystyreenschuim (piepschuim).

Zijdeglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste zijdeglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Houtlijm Extra waterbestendig Bison


Waterbestendige houtlijm voor binnen en buiten (D-3 norm). Droogt snel en transparant op. Toepassingsgebied: speciaal voor lijmverbindingen waarbij eisen worden gesteld aan de vochtbestendigheid; uitermate geschikt voor laminaatparket; hout op hout en zacht- en hardboard, kunstharsplaat en spaanplaat op hout. Ook geschikt voor houtconstructies zoals raamkozijnen en deuren.

Silicone Multi Tool Bison


Dit handig en multifunctioneel gereedschap heeft drie functies in één: met het ingebouwde mesje kan men eenvoudig de kokersluiting openen. Tevens kan met het mesje gemakkelijk het spuitmondje worden afgesneden op de gewenste diameter. Ideaal voor het verwijderen van uitgeharde voegkit. De lepelvormige zijde is gemakkelijk bij het afwerken en het verwijderen van overtollige voegkit. Geschikt voor gebruik bij alle voegkitten (zoals Siliconenkit, Acrylaatkit, Poly Max, Bison Universal). Kunststof.

Konstrukietix/bruislijm Bison


Tixotrope, druipvrije, transparante 1-component polyurethaan houtlijm voor binnen en buiten. Watervast en vullend. Toepassingen: voor het watervast verlijmen van de meeste houtsoorten, formica, polystyreenschuim (tempex) en glaswol op poreuze ondergronden. Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, teflon en nylon.Hecht ook op metaal, beton en kunststof. (Zee)watervast volgens EN 204 D4 norm. Overschilderbaar en chemicaliënbestendig.

Muurverf Dubbeldek Finess


Een gebruiksklare-, waterverdunbare super dekkende muurverf. Geschikt voor droge-, goed vastzittende ondergronden zoals: gipskartonplaten, goed hechtende muur- of struktuurverf, (sier)pleisterwerk, bakstenen, beton, etc. Voor binnen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info