Nieuw in ons assortiment:

Sluitplaat P4219/17 Din links RVS Nemef


Scharnier voor horprofiel wit


Handgreepje voor horprofiel wit


Sluitplaat P4119/17 Din rechts RVS Nemef


Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Tencorex houtveredeling Tenco


Beschermt uitstekend het hout tegen alle weersinvloeden en verlevendigt de houtstructuur. Prima geschikt voor zachte en harde houtsoorten. Tencorex is vochtregulerend, kan niet bladderen en heeft een "ingebouwde" UV-filter, waardoor het bestand is tegen fel zonlicht. Halfglanzend. In blank en een groot aantal tinten van licht naar donker. Stofdroog : 5 uur Overschilderbaar : 24 uur Verbruik : 12-14 m2/liter. Transparant. Voor de kleurenkaart klik op extra informatie.

Grondverf alkyd Finess


Goed vullende synthetische grondlak. Voor binnen en buiten.

Tegellijm Bison


Oplosmiddelvrije witte lijm voor alle soorten wandtegels. Lijmt keramische wandtegels en polystyreenschuim op poreuze ondergronden, zoals cementgebonden pleisterwerk, gipsblokken, beton, gasbeton, hout, board en spaanplaat. Verkleurt marmer niet en is redelijk vochtbestendig. Niet geschikt voor blijvend vochtige muren zoals zwembaden en doorslaande buitenmuren. Verbruik is afhankelijk van de aard van de ondergrond. Verbruik: 1kg/ 0,5 - 1m²

Interieurlak transparant zijdeglans Finess


Watergedragen, transparante, kras- en stootvaste interieurlak. Voor het decoratief beschermen van (onbehandelde) houten meubels, lambriseringen, plinten, deuren etc. De uiteindelijke kleur is afhankelijk van het soort hout en het aantal lagen. Sneldrogend, reukarm en bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Voor binnen. Decoratief, beschermend en waterverdunbaar.

Metaallak hamerslag spuitbus Hammerite


Hamerslag metaallak.Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve lakverf met hamerslag-effect op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Inhoud 400 ml goed voor 1 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie

Kalkweg schuimspray 0,5 liter HG


3x sterker verwijdert hardnekkige kalkaanslag grondig en snel en laat een stralende glans achter. Verwijderd kalkaanslag van tegels, douchecabines, kunststof baden, wastafels, kranen, douchekoppen en aanrechtbladen. Dit product levert een volle schuim dat zorgt voor een langere inwerktijd en tast chroom, glazuur en voegen niet aan. Spuit HG kalkweg 3x sterker op het te reinigen oppervlak en laat het maximaal 5 minuten inwerken. Vervolgens afspoelen of afnemen met een vochtige doek.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info