Nieuw in ons assortiment:

Oplaadbare bouwlamp ledstraler Elgo Piera


Stofzak "linnen" 122884-7 Makita


Geventileerde werkjas XXL DFJ213Z2XL Makita


Moneertang model 99 Knipex

Lengte: 300 mm.

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Hoogglanslak Perfect Finish 0.75 liter Histor


Goed dekkende, kras- en slijtvaste hoogglanslak op alkydbasis. Geschikt voor binnen en buiten voor het aflakken van hout, metaal en kunststof. Makkelijk verwerkbaar en geeft een goede vloeiing en dekking. Stofdroog na ± 2 uur overschilderbaar na ± 16 uur. Reinigen met terpentine. Voor ongeveer 11m². Klik extra informatie voor de kleurenkaart. Kleuren op uw scherm kunnen afwijken.

Universeel Voegband TP602 Tremco illbruck


Compriband TP602 Universeel Voegband is een geimpregneerd, voorgecomprimeerd schuimband bestemd voor de slagregendichte afdichting van voegen en aansluitingen bij kozijnen. Geschikt voor voegen van 3 tot 7 mm of 5 tot 15 mm.

Consistentvet onderhoud- en beschermingsvet Griffon


Onderhoud- en beschermingsvet op basis van lithium Geschikt voor onderhoud en langdurige bescherming van metalen. Te gebruiken o.a. voor gereedschappen, bouten en moeren, scharnieren, accuklemmen etc. Beschermt tegen oxidatie en corrosie. Hoog visceus, zeer goed verouderingsbestendig, eenvoudig verwerkbaar, voor binnen en buiten. Temperatuurbestendigheid van - 20°C tot + 140°C.

Isolatieband breed 50 mm 10 meter Coroplast


Betrouwbare en beschermende Isolatieband voor isoleren, verpakken en het samenbinden van electriciteitsdraden en kabels. Brandvertragend en goede beveiliging van electriciteit tot 6000 volt. lengte 10 meter Breedte 50 mm,

Hard PVC lijm Bison


Pvc lijm met KOMO-Keur op basis van pvc-copolymeer en oplosmiddelen. Kleurloos, groot hechtvermogen en snel drogend, nastelbaar en chemicalienbestendig. Voor het lijmen van afvoerbuizen, hulpstukken en goten van hard pvc met nauwere of perspassing. Ook voor ABS. Spleetvullend tot 0.6 mm. Voor verlijming van pvc buizen met buitenmiddellijnen t/m 160 mm. Niet geschikt voor drukleidingen.

Secondelijm Industrie Bison


Hoogwaardige vloeibare professionele secondelijm. Super sterk en razend snel. Lijmt diverse materialen zoals de meeste kunststoffen, metaal, rubber, porselein, hout en kurk. Niet geschikt voor aardewerk, autoruiten en polyethyleen, polypropyleen, siliconen en teflon.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info