Nieuw in ons assortiment:

GSS160 Multi schuurmachine BOSCH


Navulling voor aftekenpotlood Pica gekleurd


Kortschild rechthoekig model Curve toillet 57/5 AXA


Snelklem / zeilklem 150 mm pro Dekton

Maat: 100 mm

Een greep uit ons assortiment Onderhoudsproducten

Metaallak hoogglans Hammerite


Metaallak die zonder primer of grondverf op roest kan worden aangebracht en direkt een goed eindresultaat geeft.Stopt het roestproces, is kras- en stootvast en is extreem waterafstotend.Decoratieve gladde hoogglans lakverf op basis van synthetische harsen en sneldrogende oplosmiddelen.Mits goed voorbehandeld ook voor andere ondergronden geschikt. Stofdroog 1 - 2 uur. Overschilderbaar 4 uur. Verbruik 1 liter per 5 m². Voor de kleurkaart klik op extra informatie

Zijdeglanslak waterbasis Finess


Zijdeglanzend, uitstekend dekkende, krasvaste lak op waterbasis. Geschikt voor een decoratieve afwerking van hout, harde kunststoffen en metaal. Sneldrogend, reukarm en bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Krasvast . Waterverdunbaar en reukarm. Sneldrogend, voor binnen.

Imal kruipolie met grafiet Griffon


IMAL. Kruipolie met grafiet. Voor het losmaken van verroeste bouten en moeren. Smeert en beschermt tegen nieuwe roestvorming. Ozonvriendelijk.

Deco EX Graffiti Deco Effect Motip


Kwalitatief hoogwaardig hulpmiddel bij het verwijderen van oude verflagen en ongewenste graffiti op ondergronden van steen, beton, asfalt, metaal en hout. Inhoud 400ml. Gebruiksvriendelijk. Zeer effectief. Gel-structuur.

Grondverf acryl Finess


Goed vullende acryl grondlak. Voor binnen. Watergedragen.

Tape Extra Power breed Tesa


Extra sterke klussentape van 2,75 meter lang en 38 mm breedte. Op textielbasis. Waterbestendig. Trekbestendig, maar handinscheurbaar. Zeer hoge kleefkracht. Te gebruiken in huishouden, reparaties en onderhoudswerk en bij hobby's; voor klussen, bundelen, markeren, decoreren, verstevigen en repareren.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info