Nieuw in ons assortiment:

10,8 V Diamantsnijder nat CC301DSMJ Makita


10,8 V Boor-/schroefmachine DF332DSM3J Makita


18 V Reciprozaag DJR183ZJ Makita


14,4 / 18 V Ventilator met zwenkfunctie DCF203Z Makita


Een greep uit ons assortiment Tuin

Bloemdraad verzinkt


Verzinkt draad. Spoel van 50 gram op kunststof klosje.

Hak 3189 Gardena


Z.g. bietenhak. Extra versterkt blad van roestvast-edelstaal in rechthoekig model, met rechte gescherpte snede. Sterk gebogen hals en aansluiting voor Gardena combisystem-stelen. Voor het hakken en wieden van onkruid. Zonder steel. Advieslengte steel 150 cm.

Schoffel rond met steel 14 cm Hendrik Jan


Hendrik Jan schoffel, met verzinkt blad van 14 cm, heeft een steellengte van 160 cm, met hilt. Met een schoffel kan onkruid onder de wortel worden doorgesneden en tegelijkertijd wordt de grond losgemaakt waardoor het onkruid niet meer voldoende vaste grond heeft om zich in te wortelen en droogt het uit. Voor het verwijderen van onkruid en wildgroei tussen bomen, struiken en planten. De essenhouten steel is voorzien van het FSC keurmerk.

Stofblik metaal Vero


Metaal, wit gelakt. Klok model.

HGX Anti-muggen/vliegenspray HG


Anti-muggen/vliegenspray (HG)

Volieregaas vierkantvlechtwerk geplastificeerd Betafence


Gepuntlast gaas, na het lassen in vol bad (achteraf) verzinkt en vervolgens geplastificeerd, kleur dennengroen, met vierkante mazen. Voor gebruik bij afrastering voor vogels, pluim- en pelsdiertjes enz, in de tuin voor bescherming en ondersteuning van gewassen en voor meerdere hobby-toepassingen. Vierkantvlechtwerk op rollen van 25 m maas 12,5 mm. Per meter leverbaar.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info