Nieuw in ons assortiment:

Sloopbeitels/koevoet WGB

Lengte: 800 mm

Kruiskop schroevendraaiers Pozidrive Proxxon

Maat: PZ0

Schroevendraaier Torx FLEX-DOT

Maat: TX25

Radiatorkwast universeel Basic

Maat: 1" (2.5 cm)

Een greep uit ons assortiment Tuin

Tuinslang professioneel 13 mm 1/2" blauw Hendrik Jan


Anti torsie gewapende slang 13 mm (1/2"). Met Slide-Tech technologie: Glijdt beter langs obstakels, rolt soepel op een haspel, extra slijtvast door de sterke toplaag. Max. barstdruk 40 bar. Wanddikte Ø 2,4 mm

Kraan voor regenton kunstof Harcostar


Kunststof kraan. Eenvoudig te monteren. Geschikt voor slangkoppelstukken (b.v. Gardena). Voor kunststof regentonnen. Compleet met moer en vulringen.

HGX Bladluis bestrijder spray HG


Kant enklaar natuurlijk middel tegen bladluis, wolluis, e.a. op planten en gewassen.

Watersteelverlengstuk met scharnier 5556-20 Gardena


Met het Gardena Watersteelverlengstuk met scharnier kunt u met behulp van accessoires van het Gardena Cleansystem zelfs op de smalste plekken komen.

Mestvork 4 tands Hendrik Jan


Mestvork 4 tanden met halflange dul en essenhouten steel 85 cm. Met FSC keurmerk. Afmeting vork: Lengte 33 cm breedte 22,5 cm

Snoeischaar Classic B/S-M 8857-20 Gardena


Deze Classic snoeischaar kan aangepast worden aan de grote van de hand (2 standen) en in snoei diameter. De smalle stand is geschikt voor mensen met kleinere handen. Deze kan worden ingesteld met de schuifknop waar ook het veiligheidsslot mee bediend wordt. De snoeischaar ligt comfortabel in de hand door de soft grip elementen op het bovenste handvat. Dit zorgt voor een slip vast grip en vermindert de belasting op de polsen tijdens het knippen.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info