Nieuw in ons assortiment:

Batterij alkaline AAAA Varta


Handschuurblok met 2 klemmen en 25 schuurstroken


Schakelklok dagprogramma spatwaterdicht Time-it


haarontstopper HG


Een greep uit ons assortiment Tuin

Sloothaaksteel 200 cm Talen Tools


Deze sloothaaksteel is geschikt voor aan een sloot/mesthaak. Deze steel heeft een lengte van 200cm en loopt tabs toe van 42-30mm..

Tuinnet zwart Hendrik Jan


Maaswijdte 28 x 28 mm. Kleur zwart

Comfort telescopische takkenschaar 650BT Gardena


Met deze telescopische takkenschaar van Gardena kun je overal eenvoudig bijkomen. De steel van de Gardena Comfort 650BT is instelbaar van 65 tot wel 90 centimeter. De takkenschaar is geschikt voor jong hout met een maximale diameter van 42 mm. De perfecte snijresultaten komen tot stand met behulp van de precisiegeslepen messen met antikleefcoating. De lange hefboom en het lage gewicht zorgen ervoor dat er weinig kracht nodig is voor het snoeien.

Voegenkrabber FK-M Wolf Garten


Voegenkrabber FK-M is ideaal voor het verwijderen van gras, mos en onkruid tussen tegels, muurkanten, trappen etc. De FK-M is gemaakt van gegalvaniseerd, gehard staal. De FK-M is geschikt voor alle multi-star stelen.

Grondboor verzinkt 9 cm Hendrik Jan


Grondboor in zware verzinkte uitvoering. Geschikt voor het plaatsen van tuinpalen en het planten van bomen en struiken. Voorzien van T-greep, met kunststof handvaten. Diameter 9 cm. Lengte 120 cm.

Bats 00 metopstap gehard en geslepen Hendrik Jan


Bats gehard blad 00 en geslepen snede. Extra duurzaam en door de scherpe snede lichter werken. Met halfgebogen essenhoutensteel 110 cm. Met FSC keurmerk. Afmeting: blad lengte 26 cm breedte 21,5 cm
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info