Nieuw in ons assortiment:

1/4" losse doppen Proxxon

Maat: 10.0 mm.

E27 Fitting glad


Kastverbinder trapezium model 8 stuks QlinQ


Kastplankdrager verzinkt 16 stuks QlinQ


Een greep uit ons assortiment Tuin

Watersteelverlengstuk met scharnier 5556-20 Gardena


Met het Gardena Watersteelverlengstuk met scharnier kunt u met behulp van accessoires van het Gardena Cleansystem zelfs op de smalste plekken komen.

Tuinslang gewapend 13 mm 1/2" Hendrik Jan


Kruislings gewapende slang 13 mm (1/2"). Flexibel, drukstabiel en algenwerend. Maximale barstdruk: 25 bar.

Classic multifunctionele broes 3 standen Gardena


Classic multifunctionele broes bent u goed uitgerust: de broes heeft drie verschillende waterstraalvormen: broesstraal, perlatorstraal en 9-punts volle straal. De zachte kunststof sproeimondjes zijn eenvoudig schoon te maken. Voor het watergeven van oppervlakken kiest u de broesstraal, voor potplanten de perlatorstraal en voor de effectieve reiniging gebruikt u de 9-punts volle straal. Met innovatieve voorstbeschermingstechnologie.

Sikkel / handzeis Talen Tools


Geharde uitvoering. Met houten handvat.

Grondboor verzinkt 9 cm Hendrik Jan


Grondboor in zware verzinkte uitvoering. Geschikt voor het plaatsen van tuinpalen en het planten van bomen en struiken. Voorzien van T-greep, met kunststof handvaten. Diameter 9 cm. Lengte 120 cm.

Insectenbestrijding Decis Bayer


Decis concentraat is een insectenbestrijdingsmiddel en kan worden ingezet tegen luizen, rupsen en kevers op groenten en sierplanten. Ook de BUXUSMOT wordt met Decis effectief bestreden. Spuit alleen daar waar luizen, rupsen of kevers zichtbaar zijn. Het middel heeft een contactwerking en is direct dodend. Spuit bij windstil weer, als de zon van de plant(en) af is of bij een bewolkte lucht.. Flacon van 20 ml concentraat is goed voor ca. 40 liter
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info