Een greep uit ons assortiment Tuin

Voegenkrabber KF-2K Wolf Garten


Speciaal voor het verwijderen van gras, mos en onkruid tussen tegels, muurkanten, trappen etc. is er de voegenkrabber KF-2K. De drie-zone-greep biedt een harmonieus geheel van controle, kracht en het hoogste comfort. De combinatie van deze drie elementen garandeert bescherming van de handen, comfortabel werken en krachtig gebruik zonder blaren. Een aangename pasvorm door gebogen vorm en zachte zones, vingercontour biedt extra bescherming voor de hand.

Kruiwagenwiel 80000 Altrad Fort


Kruiwagenwiel met een velg van polypropyleen kunststof, kleur groen. Met tubeless buitenband 16 x 4" - 2 PLY (400x100 mm). As met binnenschroefdraad aan de uiteinden met rollenlager, stofdoppen tegen het indringen van vuil en 2 wielbouten. Geen roestvorming en geen vastroestend lager.

Slangklem - verzinkt Aba


Staal, verzinkt, met blauw wormhuis. Gemakkelijk vast en los te draaien door de zeskante schroefkop met zaagsnede. Het uit een stuk geperste wormhuis houdt schroef en band stevig op z'n plaats. Met omgezette randen en volkomen gladde binnenkant. Bestand tegen trillingen. Dichten zelfs bij de zwaarste druk af.

Multi-Star onkruidborstel FB-M Wolf Garten


Extra sterke borstelharen schuren zelfs tussen kleine openingen en scheuren. Verwisselbare opzetborstels beschikbaar. Combineer jouw onkruidborstel met een Multi-Star steel van FSC-gecertificeerd essenhout om comfortabel te werken. Kies de steel die past bij jouw lichaamslengte.

Snoeizaag 663-20 Gardena


Snoeizaag Met inla¨pbaar zaagblad, vast te zetten in zowel geopende als gesloten toestand voor veilig gebruik. Handige all-round zaag voor alle zaagklussen in de tuin. Holgeslepen zaagblad van gehard staal met recht rug en tandenrij. Vertanding met impuls geharde, messcherpe 3-zijdig geslepen tanden, voor gladde, trekkende snede. Blauw kunstof handvat met ophangoog.

Kloofbijlsteel Hendrik Jan


Kop 50 x 30 mm. Lengte 900 mm. Sterke essenhouten steel voor kloofbijl. Met FSC keurmerk.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info