Nieuw in ons assortiment:

TL- Buizen standaard Philips

Vermogen: 36 watt

TL- Buizen standaard Philips

Vermogen: 58 watt

10,8 V Stofzuiger CL108FDZ Makita


TL- Buizen standaard Philips

Vermogen: 15 watt

Een greep uit ons assortiment Tuin

Kraanaansluiting messing M 22 Aquajet


Pas op gardena koppeling

Slangkoppeling messing buitendraad


Slangpilaar met binnendraad aansluiting. Voor 1/2" slang.

Harkstelen Hendrik Jan


De universele houten steel met ophangoog een diameter van 24 mm. Gemaakt van espenhout, een houtsoort zonder knoesten en harsgangen en met een zeer goede houtdichtheid. Steel is voorzien van het FSC keurmerk.

Digitaal weerstation Hendrik Jan


Digitaal weerstation met zendergestuurde klok/datum met alarm functie. Meet de temperatuur en luchtvochtigheid binnen. Weersvoorspelling wordt middels symbolen weergegeven. Met geheugen functie voor het weergeven van de minimale en maximale waarden van de temperatuur en luchtvochtigheid. Voorzien van display verlichting. Wordt geleverd exclusief batterijen. Inclusief Nederlandstalige gebruiksaanwijzing.

O-ringen voor drukspuit Gloria


O-ring voor Prima 5T (nieuw model).

Shampoostaafjes Gardena


Met de shampoostaafjes wordt schoonmaken nog gemakkelijker. Ze ondersteunen het intensief reinigen van gelakte en kunststof oppervlakken. Het effect wordt nog meer versterkt bij gebruik van de handschrobber en de handwasborstel. De shampoostaafjes kunnen eenvoudig in de opening van de handschrobber en de handwasborstel worden gestoken. Daarna worden ze gemengd met water en het water-/zeepmengsel wordt via de haren naar de oppervlakte geleid dat moet worden schoongemaakt.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info