Nieuw in ons assortiment:

Kruislijn / punt laser groen SK106GDZ Makita


Kruislijn / punt laser rood SK106DZ Makita


230 V Haakse slijper 125 mm 9565HRX1 Makita


14,4 V Slagmoersleutel DTW284ZJ Makita


Een greep uit ons assortiment Tuin

Snoeischaar 160 S/L Felco


Gebogen snijkop. Messen van eerste kwaliteit gehard staal. Bovenmes is niet geklonken, dus snel vervangbaar. Speciaal geschikt voor de grotere hand. Gewicht 190 gr. Lengte 219 mm. Verkrijgbaar in links en rechtshandige uitvoering.

Escar-Go slakkenkorrels natuurvriendelijk Ecostyle


In korrelvorm. 100 % natuurlijk middel dat slakken direct doodt, maar niet giftig is voor bijvoorbeeld huisdieren, egels of vogels. Waterbestendige korrels; laten geen slijmerige slakkenresten achter.

Slangstuk voor waterslang Hendrik Jan


Kunststof, blauw/grijs. Snelle aansluiting voor het begin van de waterslang. Met schuifsysteem.

Slangstuk 3/4" Premium voor waterslang Gardena


Het hoogwaardige Premium slangstuk heeft een modern en aantrekkelijk design. Het is snel en handig aan te sluiten op het uiteinde van de slang. De verbinding komt los door er gewoon aan te trekken. Dankzij de softgrip ligt het Premium slangstuk goed en prettig in de hand. Het slangstuk wordt beschermd met een elastische ring, die schade voorkomt. Dankzij de degelijke klemmoer van hoogwaardig metaal zitten slangen goed vast. En dat bevordert de veiligheid. geschikt voor 19 mm (3/4") slang.

Kinderbladhark metaal


Metalen rose gelakte bladhark met houten steel van 75 cm.

Autowasborstel 984 Gardena


Standaard model in grote uitvoering. Elastische lichte uitvoering. Voor aansluiting op een slangstuk. Voor het moeiteloos schoonmaken van auto\s, tuinmeubelen, garagedeuren, glasoppervlakken enz. Met reguleer- en afsluitventiel in de handgreep en aansluiting voor slangstuk.
Logo van betaalmogelijkheden.
Logo van Rabobank omnikassa
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info