Nieuw in ons assortiment:

Verzinkboor voor houtboor Diager

Voor boordiameter: 5mm

Verloopring buitendraad x binnendraad messing Bonfix

Maat: 1 1/4" X 1"

Grondgrendel 16mm lang 500mm verzinkt


Combinatie serie/randaarde wcd horizontaal Q-link


Een greep uit ons assortiment Tuin

Kruiwagen TK-100 kunststof Altrad Fort


Altrad Fort Kruiwagen TK-100. Krachtpatser voor alle klussen op de werkplaats, in de tuin en om het huis. bak kunststof 3,5 mmdik met rechte neus inhoud 100 liter gewicht 11,9 kg gemonteerde levering

€ 124,99

Bezemsteel versteviger verzinkt Hendrik Jan


Sokhouder. Voor het verstevigen van bezemstelen. Zowel straat, zaal of andere bezems. De versteviger wordt vastgeschroefd op de steel en de bezem.

€ 4,49

Hexanet zeskant vlechtwerk kippengaas Giardino 13mm


Vlechtwerk, achteraf verzinkt, met zeskante mazen. Voor gebruik bij afrastering voor vogels, pluim- en pelsdiertjes enz, in de tuin voor bescherming en ondersteuning van gewassen en voor meerdere hobby-toepassingen. Zeskantvlechtwerk op rollen van 25 m maas 13 mm. Per meter leverbaar.

€ 2,89

Muizenval Hendrik Jan


Beukenhouten plankje. Met zwaar verkoperd draad en sterke veer, met invallende houten wip.

€ 2,99

Tegen Mieren lokdoos Pokon


Pokon Tegen Mieren Lokdoos bestrijdt effectief mieren en hun nesten in en rondom je huis. Werkt 3 maanden lang Bestrijdt het hele nest Geschikt voor binnen en buiten Actieve, milieuvriendelijke stof

€ 7,99

Takkenschaar EasyCut 500 B Gardena


De gebruiksvriendelijke takkenschaar voor vers hout De GARDENA takkenschaar EasyCut 500 B is een klassieke bypass snoeischaar voor het snoeien van vers hout. Vanwege het lage gewicht en de uitstekende werking van de armen, heeft u weinig kracht nodig om te snoeien. Daarnaast beschermen stopbuffers van speciaal kunststof uw gewrichten. Precisiegeslepen messen met antikleeflaag garanderen een nauwkeurige snede die vriendelijk is voor planten.

€ 38,89